Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, February 15, 2013

E-day Review - My DIY Props



Salam Readers... Seperti yg di janjikan, fyqa nak update DIY props masa fyqa bertunang hari tu... Fyqa buat banyak juga maybe almost 20 kot? hehe.

Disebabkan majlis tunang je, fyqa tak gunakan banyak hiasan sangat untuk photobooth. Fyqa just beli 1 vase untuk letak all those props then beli frame buat ala2 3D. hehe Lepas tu beli lantern warna pink and purple buat hiasan kat bawah meja!

Photobooth ala-ala kampung hehe~

Props nih fyqa malas nak tempah sebab mahal kot bagi fyqa, buat sendiri lagi cute hehe. Lepas je habis majlis, makcik fyqa minta semua props nih sebab dia nak letak kat taska dia. Takpe untuk majlis nikah nanti fyqa buat lagi cuma kena tunggu masa cuti lah nampaknya huhu!


Tapi fyqa tak bergambar dengan semua props yg fyqa buat. Sebab ada yang dah lembik, tu semua kazen2 fyqa kerja kan lah tu huhu. Bila semua orang dah balik, fyqa pun terus ajak kazen bergambar dengan props! Nak bergambar masa keluarga pihak lelaki ada malu pulak, so masa dorang balik kita bergambar sakan lah hik3

 Im officially TAKEN !

 Ni namanya Miss J hehe!

 Puan Misai Melentik!

 Im in LOVE <3

 Miss Fiqa LOVE Mr Faiz 

Masa ni bergambar dengan kazen2.
 Agak2 lepas ni siapa ye? maybe gadis yg bertudung soft pink? hehe 

*pssttt : tulah jubah dari syiria fyqa dan tudung tu fyqa beli online. Fyqa kena tipu sebab materialnya murah sahaja. Sob3. Fyqa ingat nak story sikit butik mana yg tipu fyqa ni.. tapi ada ke yg berminat nak tahu???

14 comments:

Syazana Zainn Syazana Zainn said... [Reply]

ape name shop tu?
bg la tau, nnt kite leh hati2 hihi

Syazana Zainn Syazana Zainn said... [Reply]

eh btw, nape tak buat props dgn kad manila tak pun after print kat A4 nnt tampal balik kat atas kadbod atau kotak, nnt boleh tahan lama sbb kite pon buat gitu.. :D

CIK PIA CIK PIA said... [Reply]

20 DIY?? giler rajin fyqa... bagus2.... bg inspirasi kt Cik Pia yg pemalas ni..hehe

Nur Zulaikha Nur Zulaikha said... [Reply]

congratulation :)

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

cntiknyeee..=)..alahai..sape yg snggup tipu tu..huhu..sedih=(

cha cha said... [Reply]

photobooth kalau kreatif and rajin baik buat sendiri je jimat. wah bgtaula butik mane yg tipu kang org lain plak terkene

faa.rosli faa.rosli said... [Reply]

comelss..selamat bertunang!

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Syazana Zainn okay fyqa bgi tau nti, hope x ramai lah trkejut sbb ramai yg LIKE dekat 50k kot. tpi ramai ckp materialnye murah sgt.

g props tu fyqa tmpt kt kertas keras, tp kazen fyqa lg ganas huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@CIK PIA hehe keje ni sng je tu yg blh smpi 20 ehee

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Nur Zulaikha tq dear :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Nur Zulaikha tq dear :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@nabila azmi nti fyqa reveal yeh, hope xde yg trkejut huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@cha betul2! okay nti fyqa reveal eh, msti rmai trkejut kot?

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@faa.rosli ehe tq dear :)

Exchange link

.