Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, February 11, 2013

Review E-Day - Mini Pelamin



Salam Readers... Seperti yg fyqa janji nak buat review my e-day kan? Yeah fyqa update slow2 ye! lagi pun hari isnin ni fyqa dah start kelas untuk sem 6, busy sikit and for sure tak boleh update everyday sob3 nak buat cmne, kalau terlebih rajin maybe 3 kali seminggu? kalau terlebih malas 2 minggu sekali? hahaha teruk betul aku ni *dush2 tumbuk bantal*

Okay now back to the story, mini pelamin yang tak macam mini pelamin. why? sebab mini pelaminnya sangat besar! haha macam mini pelamin untuk nikah. Fyqa kan request nak ada element2 arabic tak totally pun takpe sebab kalau nak totally arab, ongkos pun kena labur banyak lah kan. hahaha. maybe lebih 700 kot!

Mini pelamin fyqa ni RM500 je. And bila fyqa tgk mini pelamin yg dia pernah buat, semuanya jenis comel2 belaka je. But fyqa ni customer dia yg pertama request mini pelamin arab, tu yg dpt besar gedabak =P haha

Mini Pelamin Arab! Mini ke? haha

Seriously dalam gambar nampak kecik kot tapi bila tgk real nampak besar and makan ruang banyak huhu! Agak sempit gak lah semalam sebab rumah atas atok fyqa ni tak luas mana, tambah ada pelamin lagi lah sempit betul haha. 

Agak2 korang kan, element arab dia banyak ke sikit? fyqa tak tau nak ckp banyak ke sikit.. tapi yang pasti mini pelamin ni ada mix dgn tema garden sikit kot? haha xpela janji sweeet gituuuuw~


Im a bride to be 2013! Insyaallah :)

Masa fyqa bergambar ni orang ramai tengah makan kat bawah even hujan lebat sangat! huhu *hujan rahmat namanya*. Nak bergambar depan orang ramai segan so bila org kurang terus bergambar hahaha. En.tunang semalam ada dekat kawasan rumah gak, cuma masa orang bincang dia duduk jauh2 hehe.

Insyaallah kami ikat tali pertunangan tak lama, tak sampai setahun pun. 9 bulan pun tak sampai. Tapi malas lagi nak letak sticker for wedding countdown. Tunggu tinggal lagi 3 bulan baru nak letak, kira bagi pressure kat diri lah hahaha *bila dah pressure habis semua benda aku buat rasa macam nak marah ish3* 

Ok nanti fyqa sambung review lagi ye, nak keluar cuci mata tengok burung kejap hehehe



12 comments:

Cik Ezy Cik Ezy said... [Reply]

lawanye pelaminnnnnnn!!!!
tp xmcm mini pelamin dh ni..
kalo besar.. hikhik

B33HA B3n B33HA B3n said... [Reply]

tu dia..posing..comel.

"bella Chentaku" "bella Chentaku" said... [Reply]

taniahh sis!!
hajat i pon nk tema ala2 arab gitu..tp xkesampaian..xjpe mini pelamin cmni n tudung yg ade purdah..susah nk crik..;(

LiNda LiNda said... [Reply]

Hai dear...cantik mini pelamin. Same kes dgn linda, tgok dlm pic mini pelamin kecik je,sekali tgok mase brtunang alahai..besar plak..huhu. Btw, congratz dear for ur engagement :)

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

nice=)

ayeen muhammad ayeen muhammad said... [Reply]

feyqa
cantiknya pelamin dia.... tema pelamin majlis resepsi ayeen pun arabic juga.. x sbr nak tgk..hahaha

edNA tinynasweet edNA tinynasweet said... [Reply]

cantik lain dari yang lain :-)

http://tinynasweet.blogspot.com/2013/02/ena-u-pakai-ape-ye-muka-u-nampak-bersih.html

Mimi Azirah Mimi Azirah said... [Reply]

cantiknye pelaminnn

Azreen Shafila Abdullah Azreen Shafila Abdullah said... [Reply]

cantek pelamin tu..nice!

cik fadh cik fadh said... [Reply]

cantiknyer pelamin!!!

mirah & isyam mirah & isyam said... [Reply]

wahh.. tu dia mini pelamin diaaaa, lawa !!.. mcm bukan mini dah tu. hehehe.

@izY@N @izY@N said... [Reply]

tahniah.. Cantik pelamin..rasa nk tunang sekali lg..heheh

Exchange link

.