Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, February 16, 2013

E-day Review - Doorgift



Salam Readers.. before ni fyqa pernah janji nak update doorgift masa fyqa bertunang.. so tadi baru teringat nak update sebab lusa dah start kelas sob3 T_T (lama sangat cuti rasa malas nak pergi kelas heee).

Doorgift for adult fyqa sediakan 80 pek and doorgift for kids 50 pek. Yang doorgift utk kanak2 tu biasa lah fyqa bagi gula2 dan lolipops letak dalam brown paperbag dengan hiasan doily paper. Yang doorgift utk adult  dalam paperbag vintage. Tapi yang korang tengok kat bawah ni ada 20 je sebab dah habis. Terpaksa beli paper bag kecik tapi still style vintage gak..


Paperbag ni chantek sikit kan? sayang dapat 20 jek.. 


Yang balance 60 tu, fyqa bagi paperbag ni.. 
comel juga kot sebab boleh tulis note kat sampul surat tu. hehe


Dalam paperbag tu, fyqa bagi kotak + 2 biji kurma safawi..
Warna mesti purple, sebab nak samakan dgn warna dulang hantaran fyqa..



 Atas kotak tu fyqa semangat giler gam bunga kecik cinonet tu hehe


Dalam kotak tu fyqa letak tasbih! =)



Warna tasbih tak specific. Mix colour semua. Some of it warna merah, hijau kekuningan dan cokelat. Ni idea ayah fyqa sebab dia kata kalau boleh nak bagi something yang orang tak akan buang, dan makanan yg semua orang makan... Thank you ayah sebab sponsor semua ni! Anak tunggal mu ini masih bergelar pelajar, tapi gatal nak kahwin hahaha =P ( Bila dah sampai SERU, takda siapa yang mampu menolak... )

So fyqa rasa setakat ni je yang fyqa boleh review tentang E-day fyqa. Insyaallah akhir tahun ni kita tunggu wedding review lak ye AMIN ya ALLAH =)



10 comments:

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

heehe..sweet...rase nk buat cmni jugakla one day ti..doakan jugak bertemu jodoh..n semoga awk cecepat kawen tau=)=)

Cik Ezy Cik Ezy said... [Reply]

ala comelnye doorgift..
kaler purple..
hehe

Anyez Nasri ツ Anyez Nasri ツ said... [Reply]

Kak Feyqa , tahniah . Jadi tunangan orang . Lepas ni boleh minta tips molek-molek lah kan ? Hee xD

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@nabila azmi Insyaallah dear ada jodoh x kemana :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Cik Ezy hehe tq.. purple warna fav juga selain pink hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Anyez Nasri ツ hehe tq dear.. oh boleh3 :D

♥ CIKZEK ♥ ♥ CIKZEK ♥ said... [Reply]

comel jek. kite lak eksited tgk =) haihhh bile laa pulak tiba hari kite. ngeeee >,<

orked violet @ SYA orked violet @ SYA said... [Reply]

comeL!! time tunang La nk semangat! xya pk psL budget pon. tp biLe part kawen. pergh..pening!!

cha cha said... [Reply]

wah good idea bg tasbih:)

ayut ayut said... [Reply]

:)) moga majlis ye slmt ye fyqa :))

Exchange link

.