Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, February 17, 2013

Hello Semester 6!



Salam Readers

Selama sebulan fyqa bercuti, tiba lah masa nak masuk semester 6..arghhh! Mujurlah rumah fyqa dekat dengan UM so tak lah rasa homesick sangat sebab every weekends mesti balik rumah hik3.



Esok dah start kelas dan lusa dah ada lab kimia inorganik. Mesti penat sebab lab start from 10am untill 5pm. Rehat pukul 1-2pm jeee, huwaaaa penat!! =( nak buat cmne, dulu semangat sangat nak amek bidang kimia industri, kalau dah nak jadi scientist memang takleh nak lari dengar lab, kalau kita lari.. mesti lab kejar kita balik (apa aku mengarut nih )

So bila dah start kelas, maka secara tak langsung blog ni jarang update maybe seminggu sekali? huhu tak lama sangat kan hehe sebab dulu pernah update sebulan sekali haha. Harap2 blog ni takde lah labah2 datang nak buat sarang or jentik2 datang bertelur bila takda new entry hehe. 

Walaupun fyqa dah start kelas, tapi persiapan utk B2B tak boleh lupa, nanti kalau buat last minute preparation haaaa siapa yang tension?? korang jugaa kan hahaha padahal fyqa lah yg tension kan3...

Okay nanti ada masa, fyqa update lagi.. hari selasa ni dapat lah voucher BB1M hehehe RM250 tuuwwww!


15 comments:

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

good luck=)...

CIK PIA CIK PIA said... [Reply]

gudluck fyqa.. belajar rajin2... hehe.. jgn lupe update blog k...

ejulz ejulz said... [Reply]

Gud luck.. :)

Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

orked violet @ SYA orked violet @ SYA said... [Reply]

tgh wat degree ke??

wahh..sempat Lg study + prepare utk kawen.salute!

degree La pLg susah pd Sya! hehe

CikZaniff CikZaniff said... [Reply]

student b2b eh..hope semuanya berjalan seperti dirancang..:)

Syazana Zainn Syazana Zainn said... [Reply]

oo masih belajar lg rupanya :)

belajar rajin2 tp in da same time boleh buat survey2 skrg :)

ANISRAHIM ANISRAHIM said... [Reply]

SY dh tolok rezki =( Bila cik B2B kita ni nak naik pelamin sebenarnya?

ayut ayut said... [Reply]

kite pon dpt dh voucher BR1M... :)) so,how was ur class dlm sem 6??

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@nabila azmi tq dear!

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@CIK PIA hehe kalau free mmg rajin update :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@orked violet @ SYA aah sis degree.. tu yg kelam kabut semacam, huhu :(

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@CikZaniff aah student b2b hehee

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Syazana Zainn betul tu kena rajin kn diri sikit hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@ANISRAHIM aik npe tolak rezeki?? Insyaallah dlm tahun ni juga :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@ayut everything goes smoothly dear Alhamdulillah :)

Exchange link

.