Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, November 26, 2010

organic chemistry is over ?!

Okey that title definitely x buleh belah hahaha. Actually is wasnt over yet, since I ada another 2 years kena study this subject. 
Oh My Gucci, 2 years ?! so that's mean makin byk ler mechanism and synthesis I must remember...  Ehem3 tu merepek kejap ye.. actually exam organic chemistry YEAR 1 dah habis, happy kot sebab naik lebam2 biji mata aku asyik belek3 past year, toturial.. past year, toturial.. rasa mcm nak rebus that paper then GULP! haha. ( kalau xkena tendang dgn Prof buat lerr )
And then reagent dia punyeeeeeee lah banyak till aku rasa fening2 ala2 cicak tokek gitu.. 

So now, kena study about Inorganic Chemistry pulak..... dah nak kena mengapal periodic table tu... haa senang jek nak mengapal kot... sebab ada nyee periodic table mcm gini ha!! 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



TARAAAA!!!!!
.
.
.
.
.

Confirm we'l can remember kan kan? muahahhaa

4 comments:

ciEk NiENa ciEk NiENa said... [Reply]

huhu.. subjek kimia la subjek yg saya paling lemah masa skolah dulu.. HUHU.. btw, gudlak for ur final yea.. HUHU

n.a.Q.h.i.y.a.h n.a.Q.h.i.y.a.h said... [Reply]

hoyeh3....habeh dah organic chem..weh ada gangguan seksual berlaku td 15 min before masuk dewan..huhu..


p/s:: finally buley gak follow tp gambar ta buley letak..sebab....terlalu besar..cisss!!!!

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

ciek niena : yeke ? now u pursue dlm cos apa? :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

qiyah : sex harassment tu!! ko kena raba kah ? oppsss hehehe

Exchange link

.