Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, December 11, 2010

Jawapan budak hingusan!

Siapa ingat lagi jawapan yg korg jwb time primary school? 
confirm x ingat kn?
Hehe

If me, tak ingat lagi la.
adeh.
But bila tgk these pictures,
Terus teringat time hingusan lagi :P
hahaha

Okey saya admit saya pena buat menda mcm ni
hehehe
*kantoi :P
Ala korg pun mesti pernah buat gak kn.
Betul x? ha tu senyum2 tu ape?
hehehe

Jom skodeng contoh jawapan korg time hingusan :P

*
*
*
*
*
*
*
*

cuba tgk hand writing tu?
mesti budak primary school kn?
hahaha
Tak terpikir lah pulak IZ boleh jdi bunny :P


*
*
*
*
*



Too honest!! hahaha.
Padahal ni lukisan jew =B

*
*
*
*
*


teror gk lukis dino.
Time tadika dulu pandai lukis menda2 yg mcm lidi jek :P


*
*
*
*
*


Over betul lah.
hahaha
But me pun suka play this game ;P

*
*
*
*
*


heh, xsuke ayat yg last sekali.
WOMAN = PROBLEMS??
choiiii

*
*
*
*
*
Hahahah
yg ni mmg pecah perut tgk.
ada logik gak, but kenapa salah ek?
hahahaha
aiyaaa form3 maaa :P
Ulasan : Miss my form 3. Then form 4 amek sijil and hadiah because I get 8A's in PMR :P

2 comments:

n.a.Q.h.i.y.a.h n.a.Q.h.i.y.a.h said... [Reply]

time darjah 6 dulu subjek sains aku selalu tulis
"saya tak tau jawapan" kat soalan hipotesis dengan inference =)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hahaha aq hentam ikut gmbr jew kot heee

Exchange link

.