Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 29, 2010

Sedih + Takut + Marah = Sabar jela!!

Wuu~
Line Celcom Broadband kt KL mmg teruk ke?
Nak buat entry ni kena tngu half n hour bru dpt type
*sobbing T_T 

Dah ler result makin dekat cne nk lah aku nk tgk if line slow mcm ni?
Geramnyee!


korang pakai broadband apa ye?
Line mmg teruk ke or kt area rumah aku je? 
Huhu

Rasa nak tuka je broadband lain but x tau la bgus ke x.
huhu

4 comments:

Ogy Ogy said... [Reply]

memang !@#$%&&%##$#%&*&*$@!!!!!!! sgt2....huh tu dh tahap cipan le marah tu.....

nk bw pun tak senang...

Ummi Iman Ummi Iman said... [Reply]

akak guna celcom berukben.. huhu
sO far ok jerp klu kt Salak tinggi ni..
tp klu bwk ke kg akak di N9 tuh.. mmg la ampesss... tp nape kt KL pn prObs eh..? bukannya masuk hutan pn kan... haishhh.. nk kena celcom neh... sian adik akak neh..

nad_ira nad_ira said... [Reply]

kalo kat KL pon teruk..yang kat ceruk2 lagi la..hehe..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

yep3 leceh gune broadband ni hu333. kalau kt ceruk xtau lah cne hu3

Exchange link

.