Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, December 30, 2010

siapakah jejaka ini??

Siapa lagi si penjaga gol yg hebat la sekarang ni!!
hehe
smlm tgk bola siap jerit2 lagi bila indon serang gol malaysia.
Takut beb.
But mujur lah si fahmi ni tangkas glew okey menangkap.
hahaha

Baguih2. now fahmi tgh femes.
ada sape2 nk jadi awek dia x? 
silakan sebelum di kebas, tah2 dah di kebas x??
opssss
 hahaha =)

5 comments:

Tuan Din Tuan Din said... [Reply]

mmg ramai gila aweks2 tengah gila kat fahmi nie...

MIMIE AIZA MIMIE AIZA said... [Reply]

dah ada awekss pun. aweks dia tgah hot dalam dunia blog ni sebab org semua ckp pasal fahmi ni

cahaya izzaty cahaya izzaty said... [Reply]

wow~ ensem woh dia ni.. x rugi tgk bola wpun x pndai tgk bola.. hahaha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

haha yeah awek dy dpt tuah fahmi, blog dy trus fofular huhu

naqhiyahfarhan naqhiyahfarhan said... [Reply]

awek dia pon dah femes.

Exchange link

.