Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

mmg dah lame x update blog ni kan,,
berhabuk sudeyh =.="
entry kali ni aku nk kecek pasal nogeri kelahiran aku iaitu JOHOR..
sbb nye aku join segmen abg ben :)


Sila Cerita Sedikit Latar Belakang Anda..

firstly nickname ku feyqa :) letak princess sesaje je sbb aku princess kpd ibu n ayah aku.
n juga kekasih hati ku... faiz :) Lahir kt Hospital Sultanah Aminah, JB. But now stay dekat KL. umur balum masuk 20 lagi, lambat lagi.. hehe. student lagi n baru tahun pertama kt UM. walaupun aku org JOHOR tapi belajar kt JOHOR sekali je, kat kolej matrikulasi Johor. huhu. 

Profesion Anda Sekarang..

student jurusan sains kimia gunaan di UM :)

Blog Favourite Anda..kenapa?

semua blog aku baca, lagi2 yg lawak gilew hehehe
boleh release tensionnn

Blog Yang Anda Tak Suka Nak Masuk..kenapa?

ada satu blog minah nie, kecoh gilew. dia berlagak bagus dan takbur.
Tapi aku ta kan mention blog siapa,,,
biar aku sorg je yg tau hik3

Impian Anda Terhadap Blog Anda..

Hopefully tade la org menyampah kt blog buruk nie huhu.
Nak post entry pasal lawak2 tapi tak reti nk express kan melalui kata2.
mcm mana tu? huhu. xpela as long as blog nie ade org sudi baca dah cukup. heeee

8 comments:

Anonymous said... [Reply]

faiz ape?

azizul azizul said... [Reply]

matrik pontian ke tangkak?

Entri Terkini; makanan dunia

man yusoef man yusoef said... [Reply]

eleh...saya pon dulu student KMJ!! hahaha.tapi sy senior awak la,,batch 06/07

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

matrik pontian,,,

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

ooh senior ke? hai senior :P

erinn kechiik erinn kechiik said... [Reply]

hi singgah jenguk blogger dr jb..

http://rinnkechiik.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Kei Seichi Kei Seichi said... [Reply]

salam perkenalan dari orang melaka..
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe pRiNCe said... [Reply]

slamt berknalan..
prince blogger kl...
lau sudi jengukla blog sy yg buruk n newbiee ni ye...:)

Exchange link

.