Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, April 7, 2011

Aku suka benda pelik jerrr

Memandangkan final exam dah dekat,
meja aku jadi bersepah gila!
habis semua pen, pemadam aku melarikan diri dan tidak di jumpai!!
so sekarang aku tengah usha-usha cool Stationery,,
seperti nie haaa


Book mark!! oh u are soo cute!!








pencil, look at em' so sheweeet hu3






Haa!! senang aku nak bwk masuk dlm D.P !






chalk book? baguih nie,, 


kalau boleh aku nak beli semua kat atas nie,, 
tapi...........
kat MALAYSIA tadak jual kot?! hu3

8 comments:

storyfromme storyfromme said... [Reply]

ha3,memang pelik-pelik.

Novelgurl Novelgurl said... [Reply]

menariklah ! ala..malaysia tak de jual ke ? =.=

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

heheh pelik kan? haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

novelgul : aah kat msia xde jual,, huhu

cujen cujen said... [Reply]

kita sama!!! btw, mende2 tu sume kat malaysia ade...chalk book tu sy de beli...bookmark comel2 tu pun sy ade.. neway, kalau nak cari mende2 pelik camtu..join lowyat.net.. masuk lam forum cari board stuff for ladies.. ade jugak yg kena pre order, diorang akan orderkan dr korea..banyak gile!!!! boleh rambang mata dibuatnya tau...korean nye website kalau nak beli search gmarket...

anyway, salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

GIVEAWAY TERHEBAT

Dda Ly Dda Ly said... [Reply]

alahai mmg sume pon cute banget! :)

meh ke rumah,
~kerana dia model~
keep in touch ye...:) ♥♥♥

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

cujen : boleh beli on9 yew?? selamat x ek?? huhu thx fo d info :)

meaw meaw said... [Reply]

sama la kita, tapi onie suka katon yang pelik-pelik...dah banyak koleksi dah :)

Exchange link

.