Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, April 1, 2011

Nak Yang Terbaik Jeeeerr

Ramai kenalan aku dah pakai brand APPLE
Iphone 3G or 4G
Ipad
Ipod
or
Macbook Pro
Aku nie tak pernah pakai brand Apple
kuno kan?
haha
Yela bile semakin meningkat remaja, *ehem3
aku teringin gak nak pakai brand Apple nie
nak tgk best sgt ke?
ke berdiri atas jenama je?
or just nak menunjuk ada Apple stuff nie kaya lah kan?
hahaha
yg tu mmg aku x boleh blah lah,
xkan bila ada duit mesti nak beli brg mahal2 je?
mcm tu org yg berduit pun boleh jd kayap!

So sekarang nie aku teringin nak beli....

IPHONE 4G!


Hari tu aku dah survey harga,,
dlm RM2300
kalau aku beli, 
mmg 5tahun aku xtukar HP sbb 
mmg every year aku tukar HP =.="
hahahaha!!

Oh now aku terkenan dkt ipad 2 pulok,,,
cne nie??
bajet aku nak beli brg Apple RM3000 je,,,
kalau beli dua2 mau aku xmakan 2 bulan
hahaha

But now aku tak tau yg mane terboikk aku beli...
huhu!!
maybe Iphone 4G kot!

10 comments:

storyfromme storyfromme said... [Reply]

hp saya bese2 je.xde kamera atau function2 laen yg best pon :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

now sya pakai c6 je,, xbest pon huhu

beeha ben beeha ben said... [Reply]

sy cume mampu pkai ipod yg dibeli 4tahun dulu..yg harganya lbh mahal dr hp sendiri ketika itu..(ms tu pkai hp p.ramlee, htam putih)

hik3x..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

heheh dulu muda lg, now da besa sume nk cube hak3

miss sue miss sue said... [Reply]

c6 x best ek..baru nak coba2..hehehe..saye lg la..sony cabuk jer..teringin gak nak pkai mcm org2 len!!

adan adan said... [Reply]

wow.. tiap tahun tukar fon er..

bagi satu boleh? lalala

Amirrah Zawani Amirrah Zawani said... [Reply]

nasib baik lah i ni jenis tak minat gadget2 tu semua.. haha!! jimat duit :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

miss sue : C6 best gak la tp xbest mcm iphone hehhe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

adan : bole jek heehee

amirah : besa la budok2 lagi sye ni :P

naqhiyah said... [Reply]

sayala penyumbang terbesar bg syarikat telefon awam sbb sy tak pakai phon..mak saya tak kasi, dia cakap awak kecik lagi so x bule pakai hp..

Exchange link

.