Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, April 4, 2011

Saya Suka Cokelat

Hari nie saje aku banyak dpt free gift
byk? ala 3 je,, *sikit padahal
lebih dari 2 kan? so kira byk r tu!
hehehe

Tadi kat Kompleks Perdana Siswa UM ada choc fair
mmg sume choc nmpk begitu enak di makan!!
malang nya duit aku mmg enak tidur kat dlm bank,
*means duit kt poket sikit :P
haha

aku ada la beli 2 ketul cokelat,,
sedap gak r,,
aku mmg suka cokelat, sume cokelat aku bedal
hahaha

Thanks utk kawan rapat aku kat UM nie,
cik Naqhiyah
cuz sudi belanja aku choc DORA The Explorer 
hehehe

alamak ade kesan gigi hehehe

sayang weh nak makan huhu!



10 comments:

Anis Anisa Anis Anisa said... [Reply]

sedapnerr

g0m0k9enDek g0m0k9enDek said... [Reply]

huhuhu cekelat comeyyy

kAmi dAn mEreKa!! kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

cokelet memang di hati,
kalau ade org bagi free, lagi seronok, =)

naqhiyah said... [Reply]

eh nama ai ada di mention la....
thnks coz belanja coclet pasu bungan..:)

p/s: maaf semalam xmimipi..so tak de link..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

kiah ngapain lu pnye link hu3

SyAE SyEa SyAE SyEa said... [Reply]

sdp err..coklat mang GIGA sedapp :D

nureenina nureenina said... [Reply]

beshnyer!! n follow eu~

nureenina nureenina said... [Reply]

beshnyer!! n follow eu~

nureenina nureenina said... [Reply]

beshnyer!! n follow eu~

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hahaha cokelaatt terrsggttt la sodappp haha

Exchange link

.