Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, May 26, 2011

Berkelah Di Secret Recipe

Lepas tengok movie Lu Langsi Lu Mati,
aku terus pi berkelah dekat secret recipe.
Perut kebulur lah katakan padahal kat dalam wayang pi melantak menda alah kat bawah ni

Set Kung Fu Panda!
Tee hee.
Besau nak mampuih bekas dia kan?

Sampai je kat Secret Recipe,
terus order chicken apa ntah.
Ada cheese kat dalam chick tu,
sodaap gak ah.



Ini chick burger.
Sedap juga,
Nyum Nyum~



Air lak aku order Strawberry milkshake kot.
Lupa lah, order je apa rasa tekak nak makan.
hik3
Sedap gak tapi air ciput la,
tak puas aku sedut dah nak habis..
arghhh


Yang air lagi satu tu aku lupa nama nye.
Tak sedap so tak nak ingat nama.
hahaha
boleh lak cmtu kan.


Oh sebagai desert,
aku makan kek lah, 
Sedap gak memandangkan kan aku jarang mkn kek choc,
aku amek choc indulgence kot nama nye?




Oh cerita Lu Langsi Lu mati lawak giloss lah.
Gelak aje aku kat dalam wayang.
Haha

5 comments:

Myra Jay Myra Jay said... [Reply]

Chicken Cordon Bleu..
Lamanya tak makan.. peberet tuh :)




Jom Vote "Ada hadiah buat korang…"

::fadxieza:: ::fadxieza:: said... [Reply]

yummmy!
len kali ajak i time nak berkelah ni tau..
haha..tetibe!

beeha ben beeha ben said... [Reply]

eh dah leh bukak la blog u kt google chrome...hee....

Nour Akmal Nour Akmal said... [Reply]

nyum2..sdpnya berkelah kat ctu..mkn besar nmpknya...=)

tikin tikin said... [Reply]

yummyy..cdapnye kek n air strawberi tu..
nk ckit..hihiihhi :)

Exchange link

.