Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, June 14, 2011

GA @ Win LC Clutch From BabyIbu Shoppe!!

Nak dapat Clutch yang cantik tak? girl
Boleh bawak pergi dinner! hehe
Tak rugi pun if u ols join sebab mane lah tau if rejeki kita menang kan kan?
So apa lagi u ols join lah this contest GA by BabyIbu

Nak tahu apa hadiahnya?:108:

:98: Nice kan? warna silver! my favourite colour:face51:
But itu untuk entri yg paling menarik tau?
So u ols cepat2 cari idea macam mana nak buat entri menarik

Bila nak join?
14 Jun 2011 - 24 Julai 2011 (masih sempat :face64:)

Bagaimana nak join?

  • Share giveaway ini dan letakkan gambar di atas di dalam entry anda (Facebook/Blog)
  • Linkkan entri :47: anda dengan entri giveaway ini
  • Masukkan link BabyIbu Shoppe dalam entri tersebut
  • Untuk FB, like BabyIbu Shoppe; Untuk Blogger, linkkan BabyIbu Shoppe dalma bloglist anda
  • Tinggalkan link penyertaan anda di komen entri ini:67:
  • Boleh hantar banyak penyertaan (sama ada melalui FB atau blog). Setiap penyertaan dinilai berasingan:0z2:

Pantun 4 kerat yang merepek :0z2:

Senangnya dalam hati,
andai ku terpilih nanti,
menjadi pemenang d best entri,
Pasti ku dapat clutch yang terkini:face75:



3 comments:

CikFF CikFF said... [Reply]

gud luck dear :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@CikFF

thx :)

mrs puex mrs puex said... [Reply]

salam kenal..

sy dh folow..
meh la singgah kt blog saya yg baru blaja nih..

http://mrspuex.blogspot.com

Exchange link

.