Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, June 16, 2011

Jom request doodle PERCUMA


Aku suka doodle dia buat,
comel-comel je tau.:11:
Aku ni takde graphic tablet. :6h2: so memang takde lah nak buat doodle.
So dengan muke baik ni nak minta Cik Cempaka buatkan doodle :0z2: untuk feyqa!
Feyqa nak doodle bertudung!
sebab Feyqa ni bertudung orangnye :face50:

So if nak join kena cepat2 request sebab tarikh tutup 18 june 11 :5u2:

ok saya tag : (jgn marah ea I tag u ols! )

Chantek suka kacak
poppyimut

8 comments:

::fadxieza:: ::fadxieza:: said... [Reply]

wah..mcm best je..
nape xtag sy..
cmfirm join..hehe
:)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

xpe join je hehe sbb sy main tag je hik3

Cik Cempaka Cik Cempaka said... [Reply]

Thanks ya

slalu-slalu lah datang sini tuk tengok samada dodol kamu dah siap ke blom ek ^^

gigiAriEma gigiAriEma said... [Reply]

gigi nak jugak!! hihihi

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Cik Cempaka ok cik cempaka! hehehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@gigiAriEma cepat gigi =D

NOOR FATIN NOOR FATIN said... [Reply]

gudluck awak!! ;D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@NOOR FATIN

tq yeah :)

Exchange link

.