Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, June 19, 2011

PurpleBerry untuk Ayah!

Pagi tadi bawak my parents pergi makan kat :35: Orchid Bistro, JUSCO
Sedap? boleh lah, standard dgn harga.
Nak lagi sedap masak sendiri :10:
Aku tak order pape sebab nak belanja ibu ayah je.
Tapi ada lah curi-curi rasa dorang punye mrgreen

My dad order nasi+lauk.
Thai style chicken :6s2: with rice namanya.
Kuahnya sedappp:8x2:
Rm7.90




My mom lak order Fried rice with prawn.
Nasi sedapp udang pun sedap kot:s:
Tak makan seafood :13:
Rm6.90



My parents ni memang sehati sejiwa lah.
Order air yang sama.:face2:
Honeydew black pearl:8x2:
Rm3.00



Kat rumah lak, aku buat air special untuk my dad!
Purpleberry with cincau!
Tak tau lah sedap ke tak.
Tapi ayah aku cakap sedap :16:
hahaha
Rm priceless


:0x2: TeddyNote : Teringin nak buat desert colourful, :0o2: ada recipe ?

2 comments:

dwaty dwaty said... [Reply]

ermmm sedapnya... orchid bistro jusco kat mana???

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

kat Jusco Cheras Selatan :)

Exchange link

.