Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, June 9, 2011

Perampas Dara Adinda Evans di kenal pasti?

Salam readers :6v2:

Tadi tengah syok on9 facebook tetibe terbaca status Adinda Evans.
Aku pun baca jela story mory dia. :90:
Kesian gak aku tengok dia orang masih kutuk-kutuk dia.
Ok aku lalang :0p2: kat dalam hal ni.
Mungkin kita patut ajak dia ke arah yg betul.
But if dia still degil, kita doakan yg tebaik utk dia.
Kita dapat pahala :face5:


Pastu aku pun google lah blog dia nak baca entry terbaru.
Wah terkejut juga sebab dia bagi link myspace ex-bf dia.:132:
Eleh apa kesah kan korang dengan ex-bf dia?
Tapi ni pasal ex-bf dia yg MAEN dgn dia! :3h2:
huhuhu


*kau google lah sendiri kalau nak tau

:0z2:

mood : makan GIGABITE munchy sambil tengok TV3 :0z2:

4 comments:

Ibnu isa Ibnu isa said... [Reply]

kalau ikut undang2.. ex dia ni boleh di dakwa dibawah dakwaan rogol.. kerana adik adinda tu bawah umur..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Ibnu isa

yup, tp bukan kne gantung lah yg mcm adinda evans ni ckp,, huhu

SAMMY SAMMY said... [Reply]

eh, blog dia tu dah remove ek? apesal sammy search tak jmpe?

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

aah bru delete tu huhu

Exchange link

.