Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, June 30, 2011

Shopping Mall bergelap selama 10 jam?

Tadi dekat area rumah aku black out.
memang macam cacing kepanasan lah kan?
Tu yang ajak mak aku keluar cuci mata. hehe

Time sampai kat jusco,
memang heaven lah kan.
Sejuk, terang, ramai orang.
Tak macam kat rumah aku,
Panas, gelap and takda orang (yela semua keluar)


Tengah syiok jalan-jalan,
tiba-tiba aku terbayang lah mcm mane kalau Jusco ni tibe-tibe blackout mcm rumah aku?
Confirm ramai yang lompat ala-ala kangaroo kan?
hahaha

Mana tak
lompatnya,
sudah lah gelap, ramai plak tu kat dalam jusco,
so kalau kita masuk dalam kedai tak perlu nak bayar. haha!
If kau nak mencuri pun cctv x berfungsi.
So main capai jela apa yang dekat dengan kita.
Ambil bear masuk dalam beg,
Ambil perfume body shop masuk dalam beg,
Ambil blender masuk dalam??
huhu
tak baik fikir camtu dosa hehe (aku sorang je yg fikir kot)



Picture : Keadaan JUSCO time blackout. hanya nampak gigi dan mata je? haha


TAPI semua tu tak berlaku pun.
Aku sendiri tak pernah dengar mall black out.
U ols pernah dengar ke??
Padahal area CHERAS yg black out tadi.
Almost 10 hours juga lah!
Alhamdulillah sekarang sudah ada =)

7 comments:

AnAk dEneSor AnAk dEneSor said... [Reply]

hahaha...buat cuak je..hihihi

PeRmAtA bIrU PeRmAtA bIrU said... [Reply]

hahaha....bestnya curi semua yg ada.. pernah rasanya giant blackout... tapi ada lampu yg otomatik tukn??? cuma panas je la...x jd shopping...

siti kektus siti kektus said... [Reply]

pernah2. masa tu kat jusco gak. tetiba je blackout.

pastu ada semula, tapi tak semua lampu di hidupkan, dorang guna generator ko,

tak sempat capai bear, perfume tu semua, hehehe ;)

flowergurlize flowergurlize said... [Reply]

hours tu slah,

Onitsuka_hana Onitsuka_hana said... [Reply]

tol gak tu an..klu mall pun bergalap. jadi masalah besar

Meck Meck said... [Reply]

best jugak

fatimah arr fatimah arr said... [Reply]

dorg ade generator as backup..

Exchange link

.