Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, July 31, 2011

Bear Hijau Di KLCC~

Pernah nampak bear besar dari korang tak?
Aku tak pernah sebab paling besar aku tengok pun lebih kurang aku tingginya.
Tapi yang kt KLCC ni besar betul kalah aku!
Selama ni aku pi KLCC boleh tak perasan plak!
 *mata melekat kat butik2 yg ada masa tu. =D

Mr Bear, Besar GILA!!
Cute but cant touch it ~

Hajat asal pergi KLCC today semata-mata nak beli macaroon.
Then mata ni pi gatal-gatal plak dengan handbags yang ada kat situ.
Memandangkan aku tak ado beg nak bawak pi masjid masa tarawih nanti,
so aku pun beli satu beg Harrods yg ada bear hee~

Muat-muat isi telekung aku je!

Lepas tu aku saje je belek-belek handbags yg di display kan.
Aku berkenan lak kat satu sling bag ni sebab harga dia murah gak RM188.
Tapi pikir banyak kali gak nak beli ke tak sbb banyak sangat handbags kat rumah.
Aku takut kena marah je nanti huuu~ >.<"
Tapi pujuk punya pujuk selamat my parents bagi!
So straight away aku pergi zaaasss kat sling bag ni then pi counter bayar =P

Haloo my red lady =p

Oh lupa nak cakap hari ni last sale yeah!
Selamat aku pi hari nie heee~
Kat La Senza pun ada sale gak.
Aku beli lingerie & terus buat member card.
Dulu selalu beli baju tidur tapi aku macam tak pernah terfikir nak apply mmbr card. huk3

RM30 untuk apply member card


 Tak boleh tunjuk barang dalam paperbag tu =P heee~

Sekian.

11 comments:

izatty fatihah izatty fatihah said... [Reply]

wahaha beg utk solat terawih . bagus . bagus :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@izatty fatihah hehehe tq :)

farah hanim farah hanim said... [Reply]

weee :)
bag harrods slalunye mahal2 ouu
sernknye dpt beli dua bag ^_^
selamt berpose ye..da beli bag tuk ltk telekung
rajin2 g solat taw
hehee

Nizam Ijam Nizam Ijam said... [Reply]

hehee,...bagus2... selamat berpose...

sherotpetot sherotpetot said... [Reply]

ngee selamat bepusa :p

syerz eyryn syerz eyryn said... [Reply]

wah ! bgoznye. . hehe. .
slmat berpuase :)

rara pinkmafia rara pinkmafia said... [Reply]

wahhh knp tak tau ni.nk bli B** kat la senza gak buat hantaran leh.hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@farah hanim hehe yup InsyaAllah :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Nizam Ijam heheeh tq :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@sherotpetot hehe selamat berpuasa juga :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@syerz eyryn yup selamat berpuasa :)

Exchange link

.