Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, July 29, 2011

Dapat T-shirt ELMO percuma!

Actually ni cerita semalam.
Tapi semalam kan sibuk berjalan-jalan di Jusco,
so penat lak nak upload banyak-banyak entry!
hahaha

Parcel ni sampai dalam pukul 11 pagi gituw.
At first terkejut gak parcel apa yang sampai sebab barang yg aku order via on9 lom sampai lagi.
So dengan gopohnya aku pun keluar bila dekat pintu pagar baru aku perasan..
Aku pakai seluar pendek dengan baju baby-T!
Tapi selamat pagar kat rumah aku pagar kayu + tinggi.
So aku amek dari celah-celah jela. Fuhhh

*haa camni lah parcelnya hehe

*Elmo Elektronik berkata "Woah baju ni tiru muka aku!"


*Baju bahagian hadapan.

*Bahagian belakang

Aku memang suka ELMO tau =)
Elmo Elektronik tu boleh cakap-cakap tau.
If kita geletek dia mesti dia gelak-gelak. =P

BTW, thanks alot to Hafizz sebab sudi bagi Feyqa hadiah baju ELMO ni! =)


*Hafizz seorang blogger yang jujur. Jangan jadi mcm sorang blogger ni, janji nak bagi hadiah tapi sampai sudah tak bagi-bagi lagi. Aku diam tak bererti merelakan tau! sekian =)

23 comments:

Cik Ezy Cik Ezy said... [Reply]

bestnye dpt baju!
hihikk

haha.. cik ezy pon prnh kene mcm tu..
dh menang ckp nk bg adiah tap sampai sudah xbg..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

Cik Ezy : kan benci kan klu blogger mcm tu.. aishh

~ FaRaH izzAtY ~ ~ FaRaH izzAtY ~ said... [Reply]

alorh.. jeleznye.. comel bju elmo tuh :)

syerz eyryn syerz eyryn said... [Reply]

jelez laa mcm nie ! :(

Miss Eunice Miss Eunice said... [Reply]

waahh...so cute! >.<

aena jamil. aena jamil. said... [Reply]

comel la baju elmo nie.. =D

Yanaa Yanaa said... [Reply]

wahhh..dh sampai dh hadiah feyqa..yg yanaa blom ag..hee..nie x sbar dh nie..hik2

Cik Baju Kurung Cik Baju Kurung said... [Reply]

bestnya dia ! =)

Dianaa Dianaa said... [Reply]

Whoaa! Bestnya dapat baju free. Elmo pula tu. Comel ohhh!

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@~ FaRaH izzAtY ~ hehe rejeki tu ;p

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@syerz eyryn alor3 jgn la jelez wak
:)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Miss Eunice hehe cute kan :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Yanaahehe sbr yep.. :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Cik Baju Kurung hehe tq sbk :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Dianaa heee comel kn wak ;p

GnieSyazni GnieSyazni said... [Reply]

comelnye baju elmo.. =)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehee tq yeah :)

NUR FARIZA UMAIRA NUR FARIZA UMAIRA said... [Reply]

hi, feyqa.. thanks follow blog saya.. done follow u back.. (:

el-janna el-janna said... [Reply]

wow! huhuk cantekkkkkkkkkkkkk

Xavi De Xavi De said... [Reply]

kan xpasal2 dapat hadiah..hehe

L-mi Redzz L-mi Redzz said... [Reply]

wahh!!1 bestnyer dpt bju..hu3.. =)

MiSs bAmbAm MiSs bAmbAm said... [Reply]

comel la elmo 2...mcm elmo atien bagi at ex boy atien..heheheheh

..Bai.. ..Bai.. said... [Reply]

wahhh...nk jgk...haha:p

Exchange link

.