Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, July 4, 2011

day 11 - gadjet yang anda ada

Gadget?
Aku ni bukan kaya mana nak banyak2 gadget.
Plus aku muda lagi baru 2o
(padahal tua dah, perasan!! heee~)


Gadget yang pertama aku ada
1. Handphone. Semua orang ada handphone kan? hehehe
aku ada 3 handphone.HP
Hp nokia cap ayam satu :face34:
Hp nokia C6 satu:face35:
Iphone satu :face20:


2. camera. :4n2: Yeah aku ada kamera CANON and NIKON.
Kamera Canon yang murah je thumbsdown haha
Kamera Nikon bukan aku punya, tapi aku suka ngaku aku punya.:5o2:
hahaha
(*sorry ayah ngaku D700 ayah punya) :4h2:

Gambar cantik tau gune Nikon D700!
heee~
Berat betul DSLR ayah aku tu, lenguh tangan :face34:


3. Ipod Touch 4th Gen. Aku suka pakai barang Apple.
Dulu pakai Ipod nano tapi lama sudah arwah.
hehehe
Try Mp3 Sony plak, tapi arwah juga budak tu buekk


4. Graphic Tablet by genius. Yang ni aku suka, tapi someone belikan untuk aku.
Thanks and mahal juga itu GT.
hehe

:0x2: TeddyNote : Suka mengumpul gadget lak sekarang ni. huhu

6 comments:

i'm ezza haniza i'm ezza haniza said... [Reply]

saya nak ipad! perlukah menjual organ ?hahahaa

CiK PurpLePinkyPuff CiK PurpLePinkyPuff said... [Reply]

tolong cp yunk..:) masyeh..:)Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@i'm ezza haniza hahahahaha tidak perlu la dear :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@CiK PurpLePinkyPuff hehe ok

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

Pinjam graphic Tablets bleh hik3x.....lecturer suruh beli masa diploma..dah habes diploma pun x beli2...ngeh3x..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehheee bisa2, ble dh dpt xtau nk buat apee huk3

Exchange link

.