Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Saturday, July 9, 2011

day 16 - guru sekolah anda yang paling anda suka

Aku suka semua guru yang mendidik aku ketika sekolah rendah dan menengah.
Tapi yang PALING suka adalah.........


cikgu SARIMAH BT DAUD


Cikgu ni ajar aku subjek sains ketika form 1 dan form 2.
Aku tak tau kenapa aku suka cikgu ni.
Rasanya sebab cara dia mengajar kot.
Menarik minat aku untuk belajar subjek sains.

Ketika keputusan PMR di umumkan,
Cikgu Sarimah lah orang pertama yang mengucapkan tahniah kat aku.
Aku merupakan salah seorang pelajar cemerlang PMR di sekolah waktu tu.
Memang happy gila lah!
Lagi-lagi subjek fav aku ( SAINS ) dapat A!
Memang tak sangka dapat 8A lagi-lagi aku ni pemalas dulu.
hahaha


But now aku still keep in touch with her.
Even FB cikgu sarimah pun aku dah add =)
Memang sampai bila-bila pun tak kan lupe jasa cikgu!



Form 1 - cer teka mana aku? hehe

4 comments:

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

kite pun pemalas zaman sekolah dedolu...asal tah..

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehehe same la pemalas, tp xtw result blh dpt elok plak syukur2

siti kektus siti kektus said... [Reply]

sains. kite pon suka. tapi lagi suka matematik. hikhik


cikgu pon memainkan peranan kan kalau kite nak suka sesuatu subjek tu.

lagi2 kalau dapat cikgu ensem. hehe :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

betul2 lagi2 kalau ensem, mmg semangat habes hehe

Exchange link

.