Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 19, 2011

day 25 - makna disebalik link blog anda

 Princess Feyqa

Aku tak rasa link blog aku unik.
Tapi link blog aku untuk aku dan my parents. =)

Princess --> Im the only daughter in my family. That's y aku gelarkan diri aku PUTERI ! Kiranya aku ni puteri kepada my mom and dad lah =)

Feyqa --> My nick =) I think AFIQAH is too long (actually my full name lagi panjang ). During my matriculation life, people used to called me feyqa. So I decided to use Feyqa as my nick =)

But somehow aku jarang bahasa kan diri feyqa, so I'm sorry if aku guna AKU in my entry bukan tak hormat, but easy for me to bercerita hehehe 

Sekian!

7 comments:

Nurasyiqin Nurasyiqin said... [Reply]

habis nama sebenar apa??=D

fara anak abah fara anak abah said... [Reply]

jom join cntest
http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Xavi De Xavi De said... [Reply]

lau nama sebenar, agak2 muat x kat ic tu...?
hehe..tringat lak kat member yg nama panjang, ada special ic, sbb xmuat...:p

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Nurasyiqin hahaha rahsia :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@fara anak abah thx tag huu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Xavi De haha yg tu muat, :p

nuyui a.k.a miss NUSHA nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply]

wah,begitu kisahnya yer..

Exchange link

.