Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, July 22, 2011

day 28 - hobi anda

Kalau cakap pasal HOBI,
aku suka kumpul barang-barang perempuan kot.
hehehe
Jom skodeng hobi aku eh eh?

1. Kumpul handbags

Nama pun perempuan, kumpul handbags memang number 1!
Aku start beli handbags ni lepas SPM lah.
So setiap kali keluar dating dengan BF tersayang & my parents,
mesti ada je rembat satu handbags.
Cuma kalau dekat MNG tu kena jaga sikit kadang2 ada pig skin lining.


BraunBuffel,Bonia,Guess,LollipopsParis,Jaspal,Roxy,SEED,HOL,CarloRino,ParisHilton

Hanya COACH je yg mampu buat masa ni,
LV, Mulberry & Prada kena hold dulu sbb student lagi  =p
muahxmuahx

2. Cute Stuff

Aku memang suka kumpul cute stuffiess.
Malas nak elaborate more and nak snap pics bagai =D

Stickers

3. Teddy Bear

Teddy/plushie memang aku suka kumpul.
Sebab?
Sebab malam boleh buat peneman time tidur.
Tapi kadang-kadang mereka jadi mangsa keganasan rumah tangga =P
( tersepak terajang time tidur, aku tidur ganas kot )

Comel kan?

3 Teddy yang cute, 
Dooodolls , Froggy, and Turtleyyy
*Somebody yang beli kan teddy2 ni, thx alot.

10 comments:

Haslinda Ariffin Haslinda Ariffin said... [Reply]

Wahh..cantik2 handbag..
selalu beli kt mana>

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehe tq :) selalu beli dekat one utama.. sebab ada ou card so dapat points..

Aziela Aziela said... [Reply]

Salam perkenalan..akak balas kunjungan. Awak sama mcm my hubby la..mix and amik chemical..but different place. Hehehehe...

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

salam perkenalan jga :) yeke sama? hehehe

SweetLikeWhat SweetLikeWhat said... [Reply]

handbag comel-comel.. :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

heheehe tq yeah :)

IEQAH IEQAH said... [Reply]

wahh..bestnye hobi dia..
ieqah pun suke kumpul handbag..hehe

farah hanim farah hanim said... [Reply]

comelnye hobi :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@IEQAH hehe sme la kte suka kumpul :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@farah hanimcomel ke? tq :)

Exchange link

.