Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 26, 2011

Kata-kata Mu Menyakitkan Hati


Tengah syiok FBwalking tadi
 tiba-tiba ada lah seorang hamba Allah ni update status FB dia.
Aku tak kisah lah dia nak update tapi boleh di kata kan setiap 5 minit mesti update status.
Annoying sungguh tau tak =.="

Sudah tu setiap kali dia update,
mesti ada ayat cinta-cintun.
" I Love You " 
" I Miss You "
Aku yang baca naik jemu tau tak.

Then dia update lak status yg ada related dengan musuh dia.
Siap print screen lagi status dia yang maki-maki musuh dia lah.
Entah apa-apa je aku tengok.
Sudah lah umur tu mencecah angka 20,
Tapi perangai masih budak2 lagi.
Apa nak jadi lah dengan manusia macam beliau. =.="

Dia pernah cakap dengan orang yang dia  tertanya-tanya kenapa ramai orang tak suka dia.
Aku boleh tolong jawab kan tapi malas mahu cari gado.
Kita perhatikan je dari jauh heee =)

*kenapa ye ramai orang tak suka aku? 

9 comments:

hira hira said... [Reply]

haha :D masalah betulla dia tu kak. tak perlulah update status setiap 5 minit. saya ni dah lama sangat tak update fb tu. haha :D

H.J H.J said... [Reply]

sape dia tuh..meh link fb nk tengok..haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

Hira : tau xpe sys rsenya dh berkurun tak update status fb hahaha

H.J : hehehe kena add rmai pompuan lah, nti mesti jmpe sorang gul yg sebijik cm kt entry ni hee

Eddy Dce Eddy Dce said... [Reply]

5 minit sekali update status....haha...perhatikan dari jauh sudah...huhu....

Cik Baju Kurung Cik Baju Kurung said... [Reply]

memang annoying ! tapi budak kecik tu , cbk suka je die . hihi

zareliqa afiqa zareliqa afiqa said... [Reply]

Memang menyampah kalau cmtu.. saya pun da lme tak on9 fb,huhu..malas

Xavi De Xavi De said... [Reply]

abaikan je oprang cmtu...
lau xtahan sgt, unfriend...
abes cite...hehe

EG EG said... [Reply]

haha.. mmg ada pun orang macam ni.
mungkin dia tak tau kot ada orang tak suka dia buat macam tu. hahaha

ema kalsum ema kalsum said... [Reply]

aq pn mnyampah juga pai pnuh walls aq ..

Exchange link

.