Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 13, 2011

Perut kenyang di Fuza's briyani

Today is my mom's birthday.
Aku tak tau nak celebrate macam mane.
Ingat nak beli cake Secret Recipe
tapi tahun lepas birthday aku, ayah aku belikan cake Secret Recipe,
punya lah payah nak menghabiskan 1 cake yg besauu itu!
FYI keluarga aku ada 3 orang aje.
So almost 1 week lah cake to baru habis!
huhu.

Then tekak aku teringin nak makan Nasi Beriani.
Ajak lah my mom sekali kan,
 yela birthday mama tersayang lah katakan. heee~
Sorry lah mama anak mu tak kerja lagi,
tak dapat nak belanja makan kat hotel mewah-mewah T_T

Nasi briyani!
 Droolingggg.............

Lepas je duduk, then belek-belek menu,
aku terus order air blueberry :)
Sedap!
 Blueberry + Sprite aku rasa.



Rm4.oo

My mom pilih teh tarik panas aje.
Orang suruh pilih air sejuk,
dia pilih air panas. 
Ish Ish!


 RM2.50

Aku order Nasi Briyani Dham Ayam.
Sedap aku cakap!
Nasi pun banyak!
Tercekik aku nak perabis kan nasi ni.

Rn10.90

Ini kuah yg di hidangkan bersama Nasi Briyani yeah.
Yang warna hijau tu sedap.
*Asyik cakap sedap aje aku ini kan kan


 My mom lak order Murtabak.
Tapi bukan Murtabak Singapore lah.
Sedap + banyak.
Nak termuntah makan sebab banyak giloss

RM7.00

Last sekali order dessert.
Cake Ice Cream yeah!
Fruity Strawberry! =)
RM6.90


Happy Birthday Mama tersayang =)

9 comments:

SoLy SoLicious SoLy SoLicious said... [Reply]

yum3... sedap!!!!!!!!!!

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehehee sedap tuuuuu :P

Farieyna Bahri Farieyna Bahri said... [Reply]

sedapnya momommm!! nak jugak..

i'm ezza haniza i'm ezza haniza said... [Reply]

sedappppppnye!

ashikin ashikin said... [Reply]

Happy Birthday to ur Mom =)

hi...salam...

Jom join RedMattopStyle 1st Giveaway...Hadiah comel2 di tawarkan... =)

http://redmattopstyle.blogspot.com

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Farieyna Bahri hehee sedap tau :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@i'm ezza haniza heeeeeee betul tu!

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

tq ashikin... tq jemput =D

deqlis deqlis said... [Reply]

nyum3x...
salam kenai..
Jom join GA Deqlis.. Timaceh

Exchange link

.