Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, July 3, 2011

PlantVsZombies or Angry Birds or The Sims 3?

Siapa suka main game?
Aku suka!
Dulu aku ada PSP, tapi sudah lama jadi arwah.. 2 tahun yg lalu.
Till now aku tak pernah cari PSP baru.
Macam best gak PSP GO aku tengok.
berkenan gak tapi harga mahal sikit dari PSP biasa.

Kalau ikutkan hati aku nak je beli.....
PSP GO
Wii
xbox
PS 3

Tapi aku kan perempuan,
nanti payah lak kalau aku jadi giler game.
Mak aku cakap macam "jantan"
hahahaha
Ala kat lappy bucuk aku ni berlambak game.
Hopefully tak berat lah lappy aku ni!



PlantsVsZombies

aku minat game ni.
Aku dah menang untuk game adventure, puzzle.
So sekarang tengah kumpul duit untuk garden aku.
Aku rasa ramai dah tau main game ni kan?
hehe



Angry Bird

Bila aku main angry bird ni,
aku pun jadi angry feyqa!
Tak habis pun main game ni.
Just separuh jalan je.
hahaha
Tapi kawan aku hebat kot main game ni.
Dah habis repeat sampai 3 kali wah!!


The Sims3
Game ni best sangat-sangat!!!!
And ada banyak expansion.
Aku sudah beli expansion late night punya.
Now nak cari yang generation.
Tapi ada part sangat lucah ohh.
Tak sesuai untuk budak-budak.
hehehe


Ada game PC yang best lagi tak?
oh game kat Itunes sangat best!

4 comments:

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

wii nintendo kite masih dara..tak usik langsung..tp bukan beli. hadiah org bagi.
last kuarkan dr lemari,,thun lepas sbb nk bt entry..siap jd popular post.but until now tak usik2 lagi.. -.-

sbb ..

suke men game on9 kat fb...
(eh ckp je la yg sebenarnya tak reti psg wii nintendo tu..tu pasal tak usik) :P

iQapiQa iQapiQa said... [Reply]

plant vs zombie mmg best.sy pon main.dulu main gak sim tu,sbb dah byk jumpa part lucah,stop main.segan adik2 tgk kita main.heheh~

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Beeha B.

wah masih dara? best tu :) ala rugi xmain, if tak mau bg feyqa he wahaha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@iQapiQa kan kan? bhye.. tp sye xde adik ok kot :) hee

Exchange link

.