Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, July 15, 2011

Tahniah Bakal Mahasiswa!


Actuallly pos ni aku nak ucap tahniah untuk my cousin!
Dia dapat UTM course engineering.
Actually first choice dia UM,
tapi maybe tak de rezeki kot nak duduk bwh payung UM dgn aku =p

It's ok dear UTM pun not bad, 
still under University Competitive.
Janji buat yang terbaik je tak kisah lah kita dapat Uni mana pun!

Setahun yang lalu, 
aku macam dia juga,
Takut + excited nak tahu university yang aku enroll.
Takut gilerr if aku tak dapat University yg PALING DEKAT dengan rumah aku. 
Syukur aku dapat gak Uni yg aku nak iaitu University Malaya.
Memang time tu kecoh lah dengan kawan-kawan.
Ada gak yang dapat University tak ada dalam list dia minta.
Tapi apa kan daya, 
rezeki kita Allah yang aturkan?
Syukur lah apa yang kita dapat.


Aku memang dari kecil nak masuk UM.
Because most of my cousins belah my dad graduate UM.
2 orang my cousin doktor and mereka pon from UM
*kolej Ibnu Sina khas utk budak medic.
My uncle amek course Pengajian Melayu dekat UM gak.
Even my dad pon pernah belajar kat UM juga =)

Ape pun good luck untuk mereka yang bakal jadi MAHASISWA =)
Buat yang terbaik tau,
 Andai kata kita pernah buat kesilapan ketikda di matrikulasi/asasi/STPM,
jangan ulang kesilapan tu yeah!
Good Luck!


*imbau kenangan kejap.

Di mana kah aku? hehehe =p

24 comments:

Nurasyiqin Nurasyiqin said... [Reply]

wah, congrats dpt msk UM..=D..already be yr fren fyqa..=)

aMira~ aMira~ said... [Reply]

wah! UM! budak pandai nie..saya UPM..haii..hehe

tiefazatie tiefazatie said... [Reply]

all da best!hihi..utk ur kazen..=)
u too..hehe

faiz faiz said... [Reply]

i ade same payung ngn u kat kolej kinabalu...haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Nurasyiqin heee tq follow :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@aMira~ heheee u pon pandai ugak upm ape ;)

syerz eyryn syerz eyryn said... [Reply]

congratez yurp :)
do da besh !

GaRy™ GaRy™ said... [Reply]

wah... terasa... hehe... thanks~..

hira hira said... [Reply]

wah. semua UM. hebatnya~ hoho. by the way, congrates untuk cousin tu eh? :D

Cik Meyo Cik Meyo said... [Reply]

dulu pon cuak time upu, hihik. good luck beb :D

muz muz said... [Reply]

gud luck tapi manakah kamu?

Ana Jannah Ana Jannah said... [Reply]

saya dapat UNIMAS...eksitedd la..hihih :)

zarul farhana zarul farhana said... [Reply]

haaa...dh nmpk dh kamu...tue...tue...ada kt ctue...

kwn saya ada dpt um....

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

saya pun nak masuk UM...sbb pakcik2 saya asyik pomot UM tapi saya tak pandai..hahah...(padahal dari azali nak masuk art n design Uitm)

+_Miss.Jannah_+ +_Miss.Jannah_+ said... [Reply]

your cousin engineering ape?
sama la dengan Jannah.. Jannah civil eng.. perhaps your cousin in the same boat with me.. bole la Jannah jadi kawan.. sebab Jannah sorang je yang dapat UTM :'(

*takot nak pegi UTM :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@syerz eyryn yesh3 :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@GaRy™
HEHE um best ape :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@hirahehehe dy ckp thx :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Cik Meyo heheh tau xpe aw cuak glew

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@muz cer teka cer teka :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Ana Jannah tahniah tau bljar rajin2 :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@zarul farhana hehe yg mne ek ? :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Beeha B. ala xpandai pon blh masuk um ape, kena rajin je :P

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@ _Miss.Jannah_ rasenye engnering kuasa kot, feyqa x pasti!

Exchange link

.