Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 27, 2011

Terliur Tengok Macaroon

Hari ni tekak aku hyperhappy betul lah.
Mana taknya tadi makan MCD
then my mom buat bubur kacang durian so makan lah,
lepas tu tengah syiok meng-google make up kat MAC & Bobbi Brown,
boleh lak terpandang craft macaroon nie...


*Google- Tergugat iman ku tika melihat mu!

Terus aku jadi lapar balik weyh...
Nafsu singa betul aku hari ni.
Aku ingat nak beli macaroon lah.
Tapi aku takut lak nak beli macaroon online sebab 3 bulan lalu masa tu aku dekat UM,
aku ada order online.
Bila dapat rasa macam biskut keras =(
Ok fine tak equal dengan macaroon yg aku pernah rasa.
Maybe 1st attempt kot that's y tak menjadi.

*my 1st macaroon,early 2010.
 sedap sangat999 beli kat WHISK


Oihh so cute~ geram geram

Maybe this sunday boleh pergi Harrods, serbu macaroon weeeee~  

10 comments:

hira hira said... [Reply]

best ke kak? tak pernah makan pun. hahaha :D

rara pinkmafia rara pinkmafia said... [Reply]

akk bli ritu sgt manis.yg ni manis x?

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hira : best sgt3 :) ehehee try la..

rara : yg feyq beli tu sedang2 hehehe :)

diyan diyan said... [Reply]

comelnya geraammm :D

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

kan kan hehe

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

Buat je feyqa...my friends buat siap post hantar..jadi elok je dia buat....cuba la..feyqa cube baru kite cuba..hehhe..

ahmad endo ahmad endo said... [Reply]

bestlah macaroon....

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

beeha : nak try but tak sure if bahan2 dia payah or senang nk cri heee

cik ery cik ery said... [Reply]

eeee..sedap tak macaroon ney?
trgin nak makan..tak pernah lgi.huhu
sadis tak?hehe



btw;follow cney.keep in touch k :)

Amirah Suhana Amirah Suhana said... [Reply]

pernah makan..manissss gler.haha

Exchange link

.