Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, August 12, 2011

Buka Puasa Ala-Ala Mat Saleh Melayu

Salam Readers..

Korang berbuka apa tadi? 
Mesti sedap kan!
Hari ni aku makan ala-ala mat saleh celup celup gituu~
Spaghetti Bolognese dan Tauhu Lada Hitam BerKeju.
See?
Satu makanan mat saleh satu lagi makanan melayu. =D
No nasi yeah today. 
Bila makan spaghetti cepat muak so kalau makan nasi nti jdi muntah hijau lak.
Tak ingin aku jadi baby ogre yang comel *blush blush*

Tauhu Berkeju..
Amacam terliuq tak korang? =P

Spaghetti Bolognese.
Sedap sehingga tak mampu nak slurrpppsss mcm makan mamee T_T

Sekian =D 




4 comments:

Ini Kisah Tia Ini Kisah Tia said... [Reply]

jeles! tapi siyes nampak nyummy .. hehe

psst : yang pasal video d blog Tia tu , pada saat ke 40 cuba pause ..

Ezy Chiaki Ezy Chiaki said... [Reply]

terliur tgok spagheti..
wuu..

Lea IsNaw! Lea IsNaw! said... [Reply]

amboi menu buka pose die
kemain..hehe

PeRmAtA bIrU PeRmAtA bIrU said... [Reply]

wau.. memang terliuq tengok tauhu bercheese tu... sedapnya... huhuhu.. wah, buka posa ala2 western plak.. heheheheh..

eh, dah ada lagu raya la.. huhuhu..:)

Exchange link

.