Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, August 12, 2011

Have u seen any of them?

Kalau aku cakap pasal ANGRY BIRD confirm ramai bloggers kenal kan?
 Ala yang character dalam game tu ada Pig.. ada Bird.. 
A PigGY + Bird = Angry Bird 
Memandai je aku campur2 kan nama mereka heee~

Prince Of Piggy Land, *Oink oink!


Ruthless Fat Red Bird, *Chip Chip!


If aku cakap ada gam BunnY BIRD ramai yang tau tak? Hee~
Confirm lah korang tak kenal sbb nama tu aku mix sendiri Bunny + PiggY + Bird
Hahaha. 
Pernah terfikir tak akan ada game yang character dia bunny+Piggy+Bird?
Tak caye? Cer tengok bawah ni

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Taraaaaaaaaa!
Nice eyes, cute nose and errr dog's tongue? *My name is Bunnybirdpig~

Actually aku reka benda alah ni guna IFace jee hehe
Siapa lah nak main game if main charactr nye hudus macam kat atas nie.
Aku pun jadi kecut perut tengok muka Bunnybirdpig nie huuu~

Ok berbalik ke tujuan asal aku buat entry ni sebab aku nak cakap yg game Angry Bird ada pesaing.
Almost 98% exactly the same as angry bird.
Tak percaye?
Ang pi scroll down bawah

*
*
*
*
*
*

Di sebabkan aku tak tipu maka tak perlulah scroll down bawah sangat hee~

Memperkenalkan...................

BUNNY SHOOTER!

Tengok mata arnab tu, menyakitkan hati betul!!!!

Dalam game ni, arnab ni macam piggy dalam Angry Bird.
If kita attack tapi tersasar, dia akn gelak jahat.
Menci menci! =/


Tengok tu.. kalau kena attack pandai lak wat muka innocent!
Nasib baik comel kan kan
kalau tak aku tarik telinga pink tu karang buat rendang, sodap! 

*Sampai sekarang aku tak berganjak dari stage 15, geramnyeeee!

5 comments:

lilypelangi lilypelangi said... [Reply]

berusaha lah naek stage eh ! :D

AyiLarimA AyiLarimA said... [Reply]

Thanx ye ntok anda anda semua yang sangat sangat rajin komen blog Mira.. love you all.. :)

http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/got-new-blog-special-for-commentator.html

Mira dah masukkan link blog Feyqa dlam blog Mira, xperasan yg feyqa slalu komen :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@lilypelangi hehehee yup3 :)

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@AyiLarimA hehe its ok dear :)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik asyrafNAKjadiLEBIHbaik said... [Reply]

waa info yg menarik...game ni mesti donload ke lappy nih...

KAD RAYA utk anda di Acapsuur (>,<)

Exchange link

.