Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 2, 2011

Juadah Berbuka Hari Pertama..

 Salam readers..
Saja je nak ngada2 post entry mengenai makanan.
Actually ni makanan waktu berbuka tadi tapi lepas berbuka berebut nak pergi tarawih lak.
So aku post malam-malam jela even ramai yang dah tidur esok kan nak bangun sahur hee~
Korang tadi berbuka makan apa ye?

Mine - Nasi + coleslaw + ayam thai + meatball. 

My parents - kuey teow sup.
Sedap lagi2 makan dengan sambal kicap.

Dessert - Agar-agar Peach =)


*Alhamdulillah hari pertama puasa sudah selesai dengan jaya, InsyaAllah dengan hari-hari seterusnya.

7 comments:

Diary oF Mine Diary oF Mine said... [Reply]

wah... sedap!!! hehehe

fae jamal fae jamal said... [Reply]

wah sedap! tetiba rasa lapar lagi even dah mkn tadi..hee!;D

putra87­™ putra87­™ said... [Reply]

waaa.. sdapnye dia berbuka.. salam ramdhan n slmt berposa..

SoLy SoLicious SoLy SoLicious said... [Reply]

wahhh..sedapnye~

Ct Arina Ct Arina said... [Reply]

mak oii, hijaunye agar2 tu.

Wattie Wattie said... [Reply]

Salam ziarah dan selamat menyambut ramadhan almubharak

asamasin asamasin said... [Reply]

terliur

Exchange link

.