Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, August 19, 2011

Kasut Tapak Kaki Binatang.. CUTE!

Salam Readers..


Pagi-pagi ni terasa nak cuci mata tengok barang2 online. Then aku terpandang satu laman web Kiko Kids, buka baju Kiko yang jual kat malaysia ni tau, Kiko Kids ni kat Jepun. Biasa lah Jepun suka buat barang2 pelik . Perkara yang menarik perhatian aku tadi ialah sandal kanak-kanak! Comel sangat sebab tapak sandal tu ada bentuk tapak kaki binatang.  

Macam ni lah bentuknya....

Tapak kaki kucing, meow

Tapak kaki cicak gecko

Tapak kaki monyet!

Yang mana satu jadi pilihan hati?

Kalau dah berkenan jangan malu2 nak order tapi bukan order dgn aku ok!
Kang aku anggap tu duit raya dari korang plak hehehe.
Oh harga nya tak mahal mane,€22 - €24  jeee haha

  

18 comments:

myezatul aQma myezatul aQma said... [Reply]

comelnya!nak yg blue tu

cik violet cik violet said... [Reply]

comey gler..mau beli la untuk anak 2,3 thn lg..hehe

rara pinkmafia rara pinkmafia said... [Reply]

mmg comels lah.

iMBobo iMBobo said... [Reply]

tapak kaki kucing tu kalau org nmpk baru gempak hehe kecoh satu kampung nnt :)

ArulchelseA ArulchelseA said... [Reply]

waahh lawa la selipar ni..kih kih kih

mummysyafie mummysyafie said... [Reply]

eee...comel nya..tapi macam bahaya gak selipar tu sebab tapak nya tak rata. kalau suka2 ok kot..

BENA BENA said... [Reply]

alaaaaaaa bena nak. kasi la sempena besday bena feyqa. HAHAHAHAHA ;)

Mr.Thinker@Ali Mr.Thinker@Ali said... [Reply]

ini namanya terompah. :p

pernah tayangkan kasut2 ni kat blog dulu. cantik. :)

Lea IsNaw! Lea IsNaw! said... [Reply]

yg pink tu comel!

FaRaH_eEiN92 FaRaH_eEiN92 said... [Reply]

cutenye...
kan bagus lau kat cnie de jual selipar cute mcm 2...
hehehhe

Memey Baharom Memey Baharom said... [Reply]

haha , asal unik sangat eyyy kasut tu . ade jugak yang nak reke . aneh aneh

dylla abas dylla abas said... [Reply]

ish..penjenayah kalau pakai kasut mcm ni mesti susah nak jejak.polis confuse kot,binatang ke orang yang jadi penjenayah tu..?? hahahaha..ke situ plak difikirnya..anyway..nice la..cute sgt :)

sherotpetot sherotpetot said... [Reply]

kiut nyaaa.. ada size sy x?? kahkahkah

Ema Razali Ema Razali said... [Reply]

comel lah! kat Malaysia ada org buat tak? kuikui

Miss Eunice Miss Eunice said... [Reply]

waah..so cute! >.<

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

@Mr.Thinker@Ali terompah org malaysia yg panggil :) mat saleh x panggil terompah mereka called it beach sandal ekekeke

Amirul Amin Amirul Amin said... [Reply]

mahal..jom kita buat sendiri..hehe

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ ♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said... [Reply]

comelnyer sandal nie!!!

Exchange link

.