Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, August 19, 2011

Lagu Raya Favorita Sepanjang Zaman!

Salam Readers..


Hari ni dah 19 hari kita berpuasa kan, InsyaAllah.. so aku rasa memang dah patut sangat lah aku letak lagu raya kat blog aku ni *alasan je* heee~ Maybe aku akan tukar-tukar lagu 2,3 hari sekali. 1st song aku letak lagu Sudirman-Selamat Hari raya. Dekat seminggu gak aku letak lagu Arwah Sudirman tu.

Then kelmarin aku baru tukar lagu Jay J - Hari Raya Bahagia. Nantikan esok lusa lagu apa lak aku tukar ye! Hee. Buat sesiapa yang tak suka dengar lagu raya, dun worry aku pakai you tube player, boleh PAUSE punya! weee~

Ok sini aku nak list kan 15 lagu fav raya yg selalu aku dengar. Maybe lagu2 yg aku list kan ni akan aku pasang dekat blog nanti...heehee! jom checkitout~

Top 15 Lagu Raya Di Hati Princess Feyqa

1.Sudirman-Selamat Hari Raya
2.Jay J- Hari Raya Bahagia
3.M Nasir - Satu Hari Di Hari Raya
4. Anuar & Elina - Suasana
5. P Ramlee - Dendang Perantau
6. Saloma - Selamat Hari Raya
7. Sudirman - Dari Jauh Ku Pohon Maaf
8. Zaleha Hamid - Inang di Aidil Fitri
9. Sudirman - Balik Kampung
10. Norkumalasari - Pulang Di Hari Raya
11. Ramlah Ram - Hari Raya Hari Bahagia
12. Senario - Hari Raya
13. Datuk Ct - Sesuci Lebaran
14. Hail Amer - Seloka Hari Raya
15. Black Dog Bone - Cahaya Aidilfitri


Fuh penat meng-refresh memory aku ni! haha. Ok mari kita dengar lagu raya ramai-ramai! Baru semangat nak kemas rumah =D haha. 

Sekian~


15 comments:

FaRaH_eEiN92 FaRaH_eEiN92 said... [Reply]

x sabar nak raya lah 2 an..hehehe

nabilah_2908 nabilah_2908 said... [Reply]

fav. lagu saloma...2nd jatuh pada Anuar Zain & Elina ;)

AIEN NOT ALIEN AIEN NOT ALIEN said... [Reply]

lagu lama menjadi pilihannnnn.. yeaaahhhh..

Panggil aku Han Panggil aku Han said... [Reply]

suka yg no 7 tu :)

Beeha B. Beeha B. said... [Reply]

suke sudirman je...haha..

~belog gadis~ ~belog gadis~ said... [Reply]

nanti nak datang cni lah kalau nak dengar lagu raya. hehek

Ema Razali Ema Razali said... [Reply]

nak tuju lagu m. nasir! hahaha lagu m.nasir lahhhhhhhhh? ^^

Memey Baharom Memey Baharom said... [Reply]

wahhh , rindunyee lagu raye . memey paling suka lagu balik kampung ! dulu time balik kampung . selalu duk nyanyi nge adik . hihihi . bajek sore bestt kot. ehhehehhe

faiz faiz said... [Reply]

t raye dtg le umah...

asnizaziz asnizaziz said... [Reply]

best2..suka lagu satu hari di hari raya nyanyian m nasir!! huhu

schaze zainn schaze zainn said... [Reply]

lagu anuar dgn elina paling best xP

kalau duduk kat perantauan, lagu balik kampong betul2 buat perasaan berkobar2 nak balik kampong.. xP

iMBobo iMBobo said... [Reply]

ni memang lagu2 evergreen ni..xde link download pun hehe

Abe Goreng Abe Goreng said... [Reply]

Lagu baru xbest, lagu lame lg menusuk kalbu.HAHAH.

Koleksi Binatang Peliharaaab Harry Potter!

yayath yayath said... [Reply]

lagu elina n anuar best:)hehe

semua lagu pun best jugakkk:)

H.J H.J said... [Reply]

minat m nasir je

Exchange link

.