Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, February 23, 2012

Aku Kaya Lagi Jutawan!

Salam Readers~

Aku kaya! Kau percaya tak? Tak percaya takpa. Aku jutawan kau percaya tak? Tak caya gak? Takpe meh aku tunjuk bukti aku kaya! Sila jangan biar biji mata anda terguling-guling jatuh kat lantai ye dan tutup mulut anda supaya tak terlolong macam katak puru eh?! =D

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Taraaa!


Opss salah! 
Ini monyet yang jadi guidance saya di Korea! 
Padahal saja nak tunjuk baju baru samsung S2 =P *bweekkk

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

DUIT BERPULUH-PULUH RIBU!

50 000 won = RM141.50


10 000 Won = RM28.30

 1000 won = ~ RM2.83

Total aku bawak duit dekat 500 000 won pergi Korea! Itu stock untuk 1 bulan sahaja, lepas tu giliran bapak aku bank in lah mana cukup 500 00 won untuk 4 bulan. 2 bulan pun belum tentu cukup dengan nak shopping lagi hahahaha~ Ha sekarang percaya tak aku ni jutawan? If dekat Malaysia nie mana ada nak pegang duit 500 000 cash hehe betul tak? Kalau ada tabik spring aku *toink3 ^_^

P/S : Lagi 3 malam je rasa macam raja kat rumah sendiri =( 

9 comments:

B33HA B3n B33HA B3n said... [Reply]

wah..da nak pergi da..leklok..bebaik.. jangan sangkut dengan pakwe korea dah..karang xbalik..nangis mak kat umah. haha..

wah..nasihat sungguh seperti kakak2.. ^_^

tiefazatie tiefazatie said... [Reply]

wah..comel2...
psstt..gle kaya pgg duit 500 000 ..biar pun won..hehe

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

haha btw thx beeha :D

tiefazatie : yup kaya kan :P

H.J H.J said... [Reply]

bawa balik awek korea untuk aku sorang,,boleh??haha

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

HJ : heee kalau bwk balik sini sape nk jage dy :p

Detective Fiqa Detective Fiqa said... [Reply]

wahh kaya kaya :P hahaha

cinta siswi cinta siswi said... [Reply]

waa.. untungla blh pegang duit byk2..hehe..

#take care dear.. bile pegi?

Zahirah Dzulkifli Zahirah Dzulkifli said... [Reply]

Wah, seronoknya kak banyak duit. Hahahaha

Mia Adriana Mia Adriana said... [Reply]

wahhh
selamat merantau
n selamat belajar..

Exchange link

.