Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, February 21, 2012

Johor Premium Outlet VS Thistle

Salam Readers~


Berapa hari yang lalu aku turun Johor sebab ada dinner, so alang-alang dah sampai Johor singgah kat Johor Premium Outlet. Teringin gak nak tengok environment dekat JPO and survey handbags. I admit lah environment kat JPO quite nice tapi still kosong lagi means takda bangunan sangat kat tepi2 area JPO. Dengar cerita nanti kat Johor nak buat Lego Land eh? Ni yang bahagia jadi orang Johor! Kalau boleh suami pon nak orang Johor so cukup package dah 1 family aku orang Johor haha =D 

Price for handbags so-so lah bagi aku. Sebab untuk handbags cooach yang dah off season pon still riban-riban lagi. tak cantik lak tu. Baik aku order dekat aunty aku yang stay kat UK. But price for Michele Kors handbags memang affordable! Standard lah kan handbag kulit harga RM1.4k lebih.. ingat raya nanti boleh lah rembat satu asyik-asyik beli Coach jee naik jelak lak! huuu~

Ok sekarang cuci-cuci mata nengok gambar yek =)




If cuaca time tu tak panas sangat, confirm macam dekat overseas!


BK cafe

Banana Split BK


Masa nie nak balik dah sempat lagi snap 1 gambar hee~

Selepas pergi JPO terus kereta memecut laju ke Hotel Thistle =P

Bestnya kalau dapat tidur kat sini =P


Ada kambing black paper! Tapi aku tak suka makan kambing buweekk~


Tengok makanan tu, banyak gila kan? tapi tak habis pun membazir huu~


In dat circle tu lah Blue Cheese. 1 of the expensive cheese yang aku tau.
 Tapi sumpah tak sedap! Masin Pahit semua ada!
 But at least aku pernah makan gak la apa itu blue cheese heeee tol tak? ^_^


2 comments:

H.J H.J said... [Reply]

kambing blackpeper yang sedap..haha

~;:gyiem wave:;~ ~;:gyiem wave:;~ said... [Reply]

cuti ary tu singgah gak cni..JPO boley thn bez lar..brg2 branded kat cni x smhl kt shoppg mall len..mmg ad aura oversea..huhu =)

Exchange link

.