Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, April 2, 2012

Santai di Hello Kitty Cafe

Salam Readers

Attention : Hanya peminat Hello Kitty je boleh baca entry ini sebab semua picture ada terselit warna Pink! Kalau lelaki yang minat Hello Kitty pon boleh janji kau straight sudah la ea~ Hello Kitty cafe ni terletak dekat Hondae / Hongik station, Seoul. Direction nak pergi Hello Kitty ni tak lah susah mana, but cafe ni agak tersembunyi sikit and kena naik bukit sikit.  semuanya sikit-sikit je hee~ Aku lak kalau bab-bab explain direction memang K.O habis tapi kalau read the direction aku O.K hehe =) Actually kat Korea ni tourist place banyak dekat Seoul, maka aku lak duduk dekat Incheon so selalu bercintan-cintun nak ke Seoul. Perjalanan dari Incheon ke Seoul depends on berapa banyak kena transfer subway. Lagi banyak transfer lagi lama perjalanan. Selalunya journey aku ke Seoul around 1 hours ++ minutes. 

Finally we'r here!

Business card H.K

Cake =) nyum3



Souvenir yang cuteness overload! But some of it r quite expansive 

Kat toilet pun jadi untuk bergambar haha









Muka Lapar~

No makanan : 9





Caramel Bread 5000 won and Iced Choco 4000 won kot? tak ingat

Cilok gambar kawan =p

OTW ke tandas haha

H.K cafe waktu malam!

Conclusion : Syiokk sangat sebab aku ni memang pencinta PINK. haha. Aku beli tumbler H.K dengan H.K cup and total 16 500 won. Kalau nak tau berapa RM darab dengan 3 devide by 1000 okay? Sekian ^_^

12 comments:

::ct luna:: ::ct luna:: said... [Reply]

wow....bestnye...n comel sgt kafe H.K tu...suke2....btw..teringin nak p seoul :)

::ct luna:: ::ct luna:: said... [Reply]

wow....bestnye...n comel sgt kafe H.K tu...suke2....btw..teringin nak p seoul :)

Ezy Chiaki Ezy Chiaki said... [Reply]

wah~ sume hello kitty!
seronoknye kalo dpt pegii~ wuuu

xila riston xila riston said... [Reply]

wahhh jeles...nak ole2 ;p

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

awesomenye=)=)=)teringin nk gi kedai comei2 gini

ascil.punye.lah ascil.punye.lah said... [Reply]

comel gilos restoran tuu.kalau kita lah,dapat amik gambo pon jadilahh.haha.

shiema sufian shiema sufian said... [Reply]

Wowww, banyaknya hello kitty, btw toilet dia lawaaa (:

Rtp Farra Arisha Rtp Farra Arisha said... [Reply]

me too wanna be in korea. this is so interesting! and i love to see the pink cute things especially the hello kitty one. ;)

Nana Jay Nana Jay said... [Reply]

pon pon, nana datang bawa hello kitty, hihi
serius jeles sgt2
nak pi jugak ekeke

ILA SYAMILA ♥♥ ILA SYAMILA ♥♥ said... [Reply]

seriously kedai makan macam ni ada jugak? lawa sgt untuk menjadi sebuah kedai makan. serious lawa !

misz l0vely misz l0vely said... [Reply]

aslmkm...
hye...
j0m j0in c0nway nie http://showmeshawlsecrets.blogspot.com/2012/04/contest-giveway-by-showmeshawlsecrets.html
;-)

Ain Dzaya Ain Dzaya said... [Reply]

patutla org korea comel2..
helo kitty rupenyer..

"Hadiah dari Allah.".

Exchange link

.