Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, July 13, 2012

Aku dapat Universiti!

Salam Readers~

Sekarang ini bagi pelajar lepas STPM dan setaraf sudah boleh melihat keputusan mereka untuk sambung belajar di Universiti pilihan mereka. Tahniah kepada cousin aku kerana dapat sambung belajar di Universiti Malaya dalam bidang farmasi. Berdepan dengan ubat-ubat la kau nanti ahak~ Ada tak di kalangan blog readers aku yang lepasan STPM/setaraf? kalau ada mind to share with me uni mana korang dapat? heee~ 

3 Tahun yang lalu aku pun macam korang, berdebar-debar tunggu keputusan UPU dikeluarkan. Dengan internet yang macam siput sidut, kena refresh banyak kali sebab satu malaya sibuk berebut masuk website yang sama. macam nak terkeluar jantung aku sebab berdegup kencang sangat ahaha. After aku type in my IC and no matrix terus terpampang result aku seperti di bawah...............................


haha sorry for my lame joke. Oxford university aku tak mampu tapi mampuih lah kalau masuk. Mau tebal cermin mata aku sebab 24jam ngadap buku je memanjang. Tapi selepas je dapat tau aku masuk university mana, terus sujud syukur sebab dapat university yang dekat betul dengan rumah aku sambil dalam hati berkata Hello Uni of Malaya ^_^


Tahniah kepada adik-adik yang dapat universiti idaman!

4 comments:

MisS HoNeY MisS HoNeY said... [Reply]

angan2 nk p UTHM tp x apply pung u!!! :(

FaRaH_eEiN92 FaRaH_eEiN92 said... [Reply]

alhamdulilah sy dapat Unimas...syukur sgt2...

zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak said... [Reply]

eheemmmm... komen. ;p

Laila Zar Laila Zar said... [Reply]

Salam. Nama saya Laila dari UM. Wakil UM Google+ Community. Please email me so that I can add u in our page. Email:laila.zar89@gmail.com
https://plus.google.com/app/plus/mp/333/#~loop:a=g%3A103862077556693845065&view=profile

Exchange link

.