Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, July 5, 2012

Apam Pox Pox

Salam Readers~

Sejak aku balik dari Korea, rasa seronok betul buat kuih di petang hari. Nak keluar pergi beli malas, nak buat pun sebenarnya malas gak haha tapi my sayang suka kalau aku belajar masak-memasak ni so apa salahnya kumpul ilmu dapur kan kan? 

Aku rasa ramai dah tau cara-cara nak buat apam demam campak ni but if korang tak tau gak boleh lah baca kat sini APAM POX POX. Macam apam yang aku buat ni aku letak esen vanila dan chocochip kat dalam tu. 



aku guna 4 color, nak warna merah tapi tak perasan pewarna merah dah habis! 
tak nak guna darah pulak LOL



Filling dalam tu aku letak blueberry. 
Guna cup besar senang sikit nak kenyang aha~



Sekali pandang nampak macam warna cendawan beracun. comel tak? hahaSesuai di makan pada petang hari ye =) Mak aku dah rasa dia cakap sedap heee~ Aku nak rasa tapi kena tunggu waktu berbuka nanti, tsk tsk

6 comments:

lilypelangi lilypelangi said... [Reply]

comel apam tuh.. ley bg skit nak rasa? hee

Nur Nabilah Nordin Nur Nabilah Nordin said... [Reply]

alahaiii sedapnyeee;

faa.rosli faa.rosli said... [Reply]

cantik buat lam cuppies..

zaty zaty said... [Reply]

comellah .hihi

AdanyaKauUntukku AdanyaKauUntukku said... [Reply]

wahhhhhhhhhh jadi
mesti sedap tu kannn

chot ok..! chot ok..! said... [Reply]

comelnya..done follow n tingglkn kmn disini..:)

Exchange link

.