Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, August 30, 2012

Mimpi Indah~


Salam Readers

Sekarang ni musim demam ke?? Sudah lah suara takde, jadi budak hingusan lak leceh betul nak berjalan-jalan! Tapi mood nak berjalan tu dah kemuncak sangat, so ku gagahkan jua berjalan walaupun jadi budak hingusan hehe~


Hadiah untuk budak hingusan woohoo


Bila dah demam, semua tunggang terbalik haha


Selama 7 malam 7 hari la nampaknya budak hingusan ni akan mimpi indah !

P/S : Even ada orang cakap pakai je lah LV tipu, tapi bagi aku kalau beli beg tipu ni umpama menipu diri sendiri. So kumpul duit then beli yg original lagi2 im a paper bag collector hehehehe~ Next month collect LV box dekat the Gardens, pls dont forgettt~~

1 comment:

♥ Cik Zack ♥ ♥ Cik Zack ♥ said... [Reply]

kne demam2 hari hari lah mcm ni ek. hehehehe :)

Exchange link

.