Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Monday, August 6, 2012

Ramainya orang shopping!

Salam Ramadan Readers~ :)

Korang dah bershopping raya tak? Saya dah shopping sikit-sikit masa dekat Korea tapi ingat nak tambah koleksi shawl even hari tu dah beli shawl bunga sakura dekat Radiusite 2 helai hehe. So semalam saya pergi ke Mid Valley di temani dgn buah hati tersayang. Di sebabkan terlalu lama dekat Korea rasa macam dah lupa lokasi kedai-kedai dekat dalam Mid Valley hoho sampai kaki ni rasa sakit sebab 2 3 kali pusing tempat yang same je T_T

Masa mula-mula sampai saya pergi naik tingkat atas sekali sebab nak tengok patung2 mickey yang cute sangat! Rasa macam nak pecah kan cermin then bawak lari mickey tu hehe.


Lepas puas berposing dengan mickey, misi mencari shawl bermula! Sampai je dekat arzu, terus tanya SA dekat mana bahagian shawl. Memang shawl Arzu mahal tapi kualiti dia bagus and most of shawl mereka from Turki. Saya beli 4 shawl and satu untuk my mom, and satu lagi my sayang belanje hik3. Then saya terbeli satu baju dekat Forever21 even baju yang saya beli dekat Korea banyak yg di beli dekat Forever21. Tapi baju FV21 dekat Korea lagi murah 30% dari FV21 dekat Malaysia ni huhu.


My sayang ajak pergi The Gardens sebab nak survey2 barang hantaran. First, saya pergi dekat Burberry survey handbags seperti biasa lah hehe. Ada yang cantik tapi harga dekat 5K. Gulp! mahal sangat lah sebab banyak lagi barang yg nak di beli. Then ingat nak masuk butik Tods tapi takde orang segan lak huuu so terus decide nak masuk butik LV. Saya just fikir untuk hantaran je so memang beranikan diri lah queue nak masuk butik LV. Memang ada handbag yg saya berkenan dan my sayang pun setuju untuk jadi kan hantaran yeay =) berjaya memujuk dia supaya belanje saya LV haha! Tapi semalam kami hanya survey je dulu, bila keluarga dah tetapkan tarikh baru terus beli =P


Semalam first time kami iftar bersama. Hampir 5 tahun couple, semalam baru 1st time berbuka sama, sedihnye huu~ Kami berbuka dekat restoran timur tengah, BARADA. RM35 seorang. Makanan memang banyak sampai kami boleh tapau untuk my parents hehe

 eh ada unta kerdil lah!



Makanan berbuka kami. Seriously banyak sangat. tengok tu siap bekal tupperware lagi untuk tapau, lagi pon my parents kenal dengan pekerja kedai sbb selalu makan so dorang bagi lah tapau, hehe. Hari ni saya rancang nak pergi berbuka dekat Texas Steakhouse dengan my sayang lagi, dia cuti nuzul so boleh ajak dia berbuka lagi hehe =) tata!

3 comments:

faridah nazurah faridah nazurah said... [Reply]

sedapnya nampak makanan tu...

cik ery cik ery said... [Reply]

wow bestnye die..
nnt nk kwen jemput2 lah




hehehehe

Myra Jay Myra Jay said... [Reply]

Nak tengok shawl Arzu tu boleh..?
Mana tau kot2 berkenan ;D

Exchange link

.