Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, August 19, 2012

Selamat Hari Raya Kawans =)


Salam Readers =)


Alhamdulillah dapat juga kita menyambut cik syawal pada tahun ini dan bagi yang berpuasa penuh boleh lah beraya sakan, kalau puasa ada lubang2 raya pon kena lubang2 lah hehehe ehem~ 

Okay sebelum fiqa busy melayan anak tekak ni, fiqa nak ucapkan selamat hari raya kepada semua pembaca blog annyonghaseyo mrs.teddy. Maafkan fiqa kalau ada salah silap terkasar bahasa biasa lah tangan ni laju je menaip tanpa ada tapisan kikiki. Makan rendang dgn ketupat tu jgn banyak2 ok nti penat cik toilet berjumpa muka korang hehe. ok lah nak kutip duit raya ni =P nanti jumpa lagi! 




SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN 

4 comments:

syAzAnA syAzAnA said... [Reply]

Selamat hari raya sygg!

Nur Zulaikha Nur Zulaikha said... [Reply]

selamat hari raya..ingat lagi x yg kite tempah chopstik korea tu??ade tak??huhuhu..ngidam ni..

Nur Zulaikha Nur Zulaikha said... [Reply]

selamat hari raya..ingat lagi x yg kite tempah chopstik korea tu??ade tak??huhuhu..ngidam ni..

Nur Zulaikha Nur Zulaikha said... [Reply]

selamat hari raya..ingat lagi x yg kite tempah chopstik korea tu??ade tak??huhuhu..ngidam ni..

Exchange link

.