Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, September 13, 2012

New Spirits New Me

Salam Readers~ 


I've been very busy lately, not yet a final year student tapi bahang2 final year tu dah ada. My latest azam mcm other students juga, nak perform well dlm academics. Since 1 semester takde dekat UM, aku rasa aku dah turn to a new me! Means I dont really care about people sangat. They wanna ignore me? then go ahead, but senyuman itu satu sedekah so I will give my senyuman untuk sesiapa yang berhak haha *demandkauu*. Then aku prefer naik bus pergi kuliah, but not until aku dapat kereta baru fresh dari oven LOL! *biggrin* Then aku rasa aku terlebih rajin dari semester2 yang before ni, why? maybe aku cintakan ilmu kot sekarang ni (muntahijau). I wanna meet people and make new friends so tak la rasa kera sumbang sangat lagi2 from other faculty! Yeah since aku byk amek subjek secara alone, memang banyak friends aku baru kenal. Well at least its better than dulu tak ramai kawanss tah nape tah masa tu sombong sangat =.=" dan yang penting sekali, aku nak mendalami subjek kimia ni betul2 sebab aunty aku nak tolong masukkn aku dalam company chemical yang agak top la bila dah grade nanti Insyaallah, so yeah guys please doakan yg terbaik untuk aku eh? Thank you! nanti aku update lagi, busy assingment berlambak bertimbun kalah gunungkinabalu. byebye

5 comments:

faridah nazurah faridah nazurah said... [Reply]

haha good luck utk final nnt ya..

emieysandra emieysandra said... [Reply]

tahun last sibuk kan..kan..bg emiey x, eh jeles x? huhu

but need more struggle :D

Sanji Ngatmi Sanji Ngatmi said... [Reply]

mybloggersociety dengan berbesar hati memasukkan blog anda dalam senarai bloglist secara percuma selama seminggu ..

untuk terus menjadi bloglist selama tiga bulan .. anda perlu membuat satu entri review ttg

mybloggersociety : komuniti blogger malaysia

hadiah menarik menanti review yang agak jujur ..

Sanji Ngatmi Sanji Ngatmi said... [Reply]

http://mybloggersociety.blogspot.com

misz sheyla misz sheyla said... [Reply]

semangat itu penting :)

Exchange link

.