Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Friday, October 12, 2012

What makes a women happy?

Salam Readers


What makes a girl like me happy? Shopping of course! haha. well what do u expect kan? Im a normal girl and shopping tu my highest priority bila ada duit! LOL. Even busy dgn assignments, lab work etc etc but then when it comes to shopping, I cant say no. So last sunday, my bf and me plan nak pergi pavilion, dah alang2 tu singgah lah H&M sekali kan hehe 1 of my fav brands time study dekat Korea dulu. Every sunday je kalau boleh nak pergi Seoul sebab nak shopping Forever21 dgn H&M. But now H&M dah kat Malaysia so yay! tayah pergi singapore and korea lagi hehe

Jangan curi bear saya tau

Snake Bangle by AdR and 2 tops from H&M


 Ka-ching $_$ haha
 got my beauty rush and exclusive handbag by VS


For me la, and according to my superpower taste, I choose Godiva.
Go for Godiva!

 My bf yg nak rasa between this 2 popular chocs. Sebab nak letak kat dulang hantaran. tapi Godiva better than Patchi. Bagi tekak aku lah, Tekak orang lain aku tak tanya and tak amek tahu hee


Cute isnt? Macaroons by Molten lava 1 pcs RM3.00++ kot


Dan yang paling best goes to..............


Kad Diskaun Siswa! Kau ado? Aku ado.. baru dapat kelmarin. mwehehe boleh shopping dekat KFC, A&W dan popular esok =P haha kemainnnn lagi aku kan. Bak kata a friend of mine, untuk baby kau pon boleh pakai haha punye la lama sampai 2016. Alhamdulillah! Okeh its time to sleep, sesema, batuk lagi so salam =)

6 comments:

Hnahdy Hnahdy said... [Reply]

xdapat la kad tu. macaroon tu sedap x? lain warna lain perisa ek.. bagi hana satu.huhu

Myra Jay Myra Jay said... [Reply]

Bestnye dapat kad siswa tu :)
MJ student part time katanya tak dapat..huhuuu :)

Love shopping too :D

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

seronok jln2=)

man man said... [Reply]

Bgsnya dpt kad siswa

Nur Zulaikha Nur Zulaikha said... [Reply]

wahh..bestnye..nak jugak..

psstt:awk da post ke chopstick tu?sorry..bnyk kali tny..huhuhu..excited

cerita best cerita best said... [Reply]

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog niechat boxpakjoe x kira k hahah ,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Exchange link

.