Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 16, 2013

Blue Ocean theme

Salam Readers..

Sekarang ni tengah fening, fening memikirkan baju apa yang sesuai untuk blue ocean theme... opss ini bukan tema untuk majlis kahwin ye, ni tema dinner kolej kediaman fiqa kat UM ni... Hajat di hati nak pakai blouse biru + baju singlet labuh warna putih mix biru. Tapi en tunang tak bagi kalau pakai baju yang rangi2 ni takot orang terpikat kononnya. eee geli lah takde siapa nak terpikat sebab I dah tunang okayy hahaha.

Dinner fiqa 1 Mei nanti, dekat Hotel Royal Chulan... ish makin lama makin dekat, baju tak setel lagi huhu. Pikir senang pakai baju jubah jela. haha nampak lebih muslimah sikit kan.. Warna temanya blue ocean, green and white. Green tu maybe brooch je kot and kalau white tu lak? Gigi ku yang bersinar ni boleh tak? Hik3


# Im waiting for the doorgift, hope dapat something yang related with the ocean thingy :)

3 comments:

myra yusreena myra yusreena said... [Reply]

haha encik tunang risau lettew. org da kawen pun org bole sailang T_T

Emma Emma said... [Reply]

kan cantik if pakai long dress dari lace or kaftan =D

PuanZaniff PuanZaniff said... [Reply]

haha..jubah crik yg bling2 sikit..ok la kot..huuueee

Exchange link

.