Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, September 1, 2013

Bersantai2 with my beloved one~



Diam tak diam lagi seminggu lebih nak bersantai2 dgn bakal suami di Penang.. 
Tapi baju tak pilih lagi, apa pun tak kemas lagi..
asyik kemas barang nak nikah then kemas barang nak naik sem7..
aigooo acener nih??
Lagi seminggu lebih je nak pi Penang nih..

Siapa pernah tidoq kat Hard Rock Hotel?
Hmm agak2 korang kan fiqa nak kena call hotel balik tak untuk re-confirm?
Any idea?
Time booking hari tu pihak hotel ada bagi booking number.. 
tapi still takot kalau kot2 nama takde dlm system dorang ke huhu.. T_T


Cantiknyaa, tak sabar nak pi~~

5 comments:

Puan Ezy Puan Ezy said... [Reply]

slmt bersantai2!

Puan Ezy Puan Ezy said... [Reply]

slmt bersantai2!

cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl said... [Reply]

Mmg kne reconfirm blik..so bru rse confident ckit nk berkemas..hehe..bila nk p sana fiqa?

nabila azmi nabila azmi said... [Reply]

seronoknyee

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

Puan ezy ; tq puan hihi
Kak cheky : tula segan pn ada Nk kol haha insyaallah 13/9 ni :)
Nabila : tp pnt ngemas huhu

Exchange link

.