Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Thursday, January 13, 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U'

click abg ben!!

Baiklah kali ni saya join segmen dr abg ben kita!!

Okey saya belajar di Universiti Malaya,
Jurusan sains Kimia Gunaan
Pelajar Tahun pertama baru :)
Asal dari Johor Bharu tapi since baby menetap kt KL
Umur baru nak masuk 20 Tahun!
Sebab2 amek jurusan Kimia because time kat matrikulasi dgn sekolah,
Kimia saya asek A je. hahaha
Syukur Alhamdulillah.
Time masuk U pun still A juga :)
But yang susah ada dapat B gak :(
Huhu 
takpe Insyaallah saya akan buat yg terbaik lagi lepas ni.

Cita-cita?
of course nak jadi saintis!!!
aka

CHEMIST!!!! :)


15 comments:

Rozuan Ismail Rozuan Ismail said... [Reply]

salam perkenalan..saya rozuan student UKM..jom singgah blog saya..

beeha ben beeha ben said... [Reply]

Feyqa kita tersenarai di entry yang sama lah! Hee..

LehaMY LehaMY said... [Reply]

Salam perkenalan dari leha :D

wah! Semoga berjaya dalam cita-cita awak ! :D

http://halieisa.blogspot.com

aZIEra itu aKu.... aZIEra itu aKu.... said... [Reply]

slm perkenalan...sy folo awk...

hazlin hazlin said... [Reply]

salam .

rajin-rajin belajar

Lulu caldina Lulu caldina said... [Reply]

Study bebaik..ngee..
Good luck..

noraim noraim said... [Reply]

salam perkenalan.
dtg dari blog abg Ben.
gud luck for ur study :)

Pembawa_Wacana Pembawa_Wacana said... [Reply]

Study bebaik tau...Pesanan dari UPM ni..

KimiCnoL KimiCnoL said... [Reply]

terjah!!
JOM BACE ENTRY BARU =)
"1.Blogger Gegarkan U"

cik siska ^_^ cik siska ^_^ said... [Reply]

Singgah sini jom singgah belog sy…hihi

man yusoef man yusoef said... [Reply]

woh..haha..saya amek biotek..tapi dah grad..so tak leh join..huhu

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehe cik rozuan sy akan menjengah :)

Abhamz Abhamz said... [Reply]

salam, tahniah krn blog anda yg menarik ni berjaya menjadi pilihan En Ben dlm segmennya yang gempak...

alyaaboolat alyaaboolat said... [Reply]

singgah sini dr UTM..
senang2 datang la blog eh..:)

Azrul Hisham Azrul Hisham said... [Reply]

salam ziarah dari blog ben.. :)

belajar rajin2 k...semoga dapat keputusan yg cemerlang dalam bidang yg dipelajari (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Exchange link

.