Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 12, 2011

saya pelajar UM


Entry ini khas utk students IPTA.

Join this segmen? 

Saya seorang pelajar Universiti Malaya.
Baru di tahun yang pertama dan Insyaallah saya ada lagi 5 semester
Ini semester yang ke2.
Saya sekarang berada di peringkat Ijazah Sarjana Muda Kimia Gunaan.
Kenangan Manis mmg banyak even though baru lagi di UM ni.
Salah satunya saya join krew Ulam Desa time Pesta Konvo UM.
Saya terpilih mendengar ceramah dari seorang alumi UM yg berjaya.
Join game utk budak2 yg stay di dalam kolej UM.
wah banyak lah senang cerita.
Kenangan pahit? ada and banyak juga!
salah satunya saya tertinggal bus sedangkan saya tahu,
pakcik bus tu nampak saya,jahat kan?!
huhuhu

But tak mengapalah,hopefully saya dpt jadi seorang siswazah 
yg berjaya di dunia dan di akhirat AMIN :)

So ni beberapa gambar yg dpt saya sajikan :)

Di Kompleks Dewan Kuliah
Fakulti Sains



Bersama seorang kawan
Di Main Library Uni.Malaya



Di dlm Library Uni.Malaya


Kolej Kesayangan ku =)



*maaf gambar satu course xada lagi sebab on that time kami semua ada kelas!
Course kami kembar siam dgn jurusan kimia so total student kimia and kimia gunaan 70 org :)
So siapa2 yg berminat lets join this segment okey!

8 comments:

NadiRah NadiRah said... [Reply]

salam kenalan dari student UTM.. =)

aisya aisya said... [Reply]

hi student um ! weeeeee

Rozuan Ismail Rozuan Ismail said... [Reply]

salam perkenalan..saya rozuan..jom singgah blog saya..

kay yea kay yea said... [Reply]

singgah dari upm~~

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

saya singgah blog korang ye :)

hacker hacker said... [Reply]

Ad entry mnarik kat blog hacker...dtgla bace...jgn lpe jadi mmbe hacker tau...hehehehhehe

Kairel Keflee Kairel Keflee said... [Reply]

hi budak UM!

♥ sALmiE ♥ ♥ sALmiE ♥ said... [Reply]

hye dak uthm dtg jenguk....
jom gi site sy plak..
i follow u :)

Exchange link

.