Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 12, 2011

Cerita Sedih Di Pagi Hari

Lama sungguh aku tak mengupdate blog!
Al maklum lah busy memanjang dgn lab report lagi.
Dgn soalan totur tak jawab lagi aghhh
busy weyy :| 


Pagi tadi aku bangun macam biasa,
pukul 8.35 keluar dari bilik and tunggu bus.
Tunggu dekat 10 minit but bus still x sampai lagi!
Pastu buat keputusan jalan kaki ng cik kiah terkedek2 mcm itik.

Aku lak pakai wedges mmg kalah lah lumba jalan
 ng kiah yg pakai selipar lantai :P
sampai depan dewan kuliah pukul 9.05
Buka lah pintu.....
sekali..

PINTU KUNCI!!!!!!!!!!!!!
huaaa kena kunci dari luar!!
xdpt masuk kuliah PHYSICAL CHEMISTRY!!!

Time tu mmg aku rasa nak ulang je tragedy BHOPAL.
hahahaha
Aku dgn selamba aje ajak kiah gi Library sejukan bdn yg peluh2 ni haa.
So lepas ni aku tahu lah kena pergi kelas before pukul 8!!! hahaa
amacam keje glew x? jenguh menunggu budak organic chem habis =.="


To prof......

2 comments:

nelly nelly said... [Reply]

lain kali hati-hati tau . .
jangan sedih lagi . .

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

orait dear :)

Exchange link

.