Welcome Peeps

Hye guys ! you are my visitor number..


 hug my teddy bear


My Precious
Lilypie First Birthday tickers

Sunday, March 27, 2011

Comel nye :)

Tadi aku pergi TimesSquare
sje lalan ng bf hehe
then tgk wayang cite SUCKER PUNCH
for me cite tu okey la blh buat ngantuk aku hilang
hehehe

Then jalan2 lagi sampai lah kaki nie terbenti dkt kiosk ni
sgt comel ok! 
aku terpesona dgn lampu yg berkelipan 
hahahaha


aku beli 3 sbb 3 hanya RM10!

 Then jenjalan lagi,
sampai lah aku trnmpk kedai yg ala2 barbie doll
ETUDE HOUSE
ingat nak beli perfume stick
tapi,, 
mcm malas lah pulak
better aku beli hand lotion
hehehe

saya comel kan?

6 comments:

chokeLy chokeLy said... [Reply]

comel comel..
hehehe

Amirrah Zawani Amirrah Zawani said... [Reply]

yeap2 mmg comel..
nak satu, beli 3 kan.. =p

beeha ben beeha ben said... [Reply]

hee...kite pun suke pg etude house sebab pink, barbie doll, and lee min ho...haha...kat situ murah giler kan? comel2 tu yg xtahan tu..

feyqa..u try blusher2 die...i rasa sesuai dgn kulit u...cerah.

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

chokely : hehe tq :)

amirah : nak satu? bole je :P

beeha : i sllu beli kt elianto, yg kt etude berkenan kt menda alah ni je hehe :)

IFA Athirah IFA Athirah said... [Reply]

u ske anak ayam ey? dua2 brg bntuk anak aym :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Princess Feyqa Princess Feyqa said... [Reply]

hehe yg pink tu bkn ank aym tp penguin :)

Exchange link

.